WordPress Website

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Website

Ook als je een blog aan je web site wilt toevoegen, is WordPress een goede keuze. Met WordPress kun je veel sneller een website bouwen. Je hoeft niet veel te weten van html of css, dus je site staat veel sneller.

Hulp Nodig Bij WordPress?

Iedereen die teksten op je web site moet kunnen publiceren of foto’s moet kunnen plaatsen kan zijn eigen account krijgen, met daarbij horende rechten. Dat is een stuk gemakkelijker dan steeds teksten of foto’s heen en weer te sturen naar degene die ze uiteindelijk on-line moet zetten. Je ziet, het rijtje voordelen is absoluut langer dan het rijtje nadelen. Maar om nou te zeggen dat ik daarom iedereen zou aanraden een WordPress-website te maken – nee, dat nou ook weer niet. Hoe kun je een WordPress-web site optimaal beveiligen?

Meer Dan Een Website

  • We hebben nu een aparte homepage.
  • Dat is op dit moment een normale pagina.
  • Wanneer je van thema wisselt moet je meestal de locatie van het menu weer bepalen.
  • Selecteer daarna bij de optie ‘Homepage’ de pagina die je ‘Home’ hebt genoemd en ‘Blog’ bij ‘berichtpagina’.

WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar. Ontdek meer websites die gebouwd zijn met WordPress Breid WordPress uit met meer dan 55 wordpress webshop.000 plugins om aan je wensen te voldoen.

Het uiterlijk van een WordPress-website is sneller en gemakkelijker te veranderen. Dus wil je je web site na een aantal jaren een opfrisbeurt geven, dan heb je dat veel sneller voor elkaar. Je kunt met meerdere mensen tegelijkertijd aan je web site WordPress werken.

Copyright © Mijn-eigen-web site.nl privacybeleid Prachtig design, WordPress hosting krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt.