WordPress Website Op Maat

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Website Op Maat

Goed Verhaal, Maar Kan Ik Dit Niet Toch Gewoon Aan Jullie Uitbesteden?

Je maakt een kop door op ‘Paragraaf’ te klikken in het tekstmenu en een koptekst te selecteren. Bulletpoints: je maakt bulletpoints WordPress door op het balletje met het lijntje te klikken . Wil je een lijstje maken, dan gebruik je de vijfde optie in het menu.

Hier klik je op ‘Lezen’, vink je bij ‘Startpagina toont’ het tweede vakje aan en selecteer je bij ‘Voorpagina’ die pagina WordPress hosting die je ‘Home’ hebt genoemd. Heb je dit gedaan, dan sla je jouw wijzigingen op door te klikken op ‘Wijzigingen opslaan’.

  • Je kunt de uitleg volgen in een video of je kunt de uitleg volgen in tekst met bijbehorende afbeeldingen.
  • Kies wat het fijnste voor jou persoonlijk werkt.
  • WordPress plugin: Beaver Builder

Link: wil je naar een ander artikel verwijzen op jouw pagina of in jouw blogbericht, dan maak je een hyperlink aan. Dit doe je door het stukje tekst dat een link moet worden te selecteren, op de afbeelding met de ketting te klikken en een domeinnaam in te vullen. Heb je dit gedaan, dan klik je op ‘Link toevoegen’. Afbeeldingen: om afbeeldingen toe te voegen, klik je op ‘Media toevoegen’. Met deze optie kun je niet alleen afbeeldingen toevoegen, maar ook video’s en andere mediabestanden.

Als je een vaste homepage wil, moet je een nieuwe pagina aanmaken. Wil je naast de vaste homepage ook een weblog , dan maak je ook nog een pagina met de naam ‘Blog’ aan. Om aan te geven welke pagina de vaste homepage van de website wordpress website wordt, ga je naar ‘Instellingen’.

Nu je weet hoe de editor werkt, is het vullen en bewerken van pagina’s straks veel gemakkelijker. De vijfde stap van de handleiding bestaat uit een belangrijke keuze, namelijk de keuze wat je op de homepage van jouw web site wil tonen. Hierbij heb je twee mogelijkheden, namelijk het maken van een vaste homepage en het tonen van de weblog op de homepage.