WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Ik hoop dat bovenstaande informatie je heeft geholpen om een keuze te maken. Kies voor het pakket dat het beste bij jou past.

De Extra’s Van WordPress Hosting

SiteGround is dan wel Engelstalig, maar er staan gewoon servers in Nederland en via iDEAL betalen is ook mogelijk. In mijn ogen is SiteGround op dit moment WordPress de beste hosting keuze die je kunt maken qua prijs-kwaliteitsverhouding, daarom host ik Webtalis ook hier.

Je kunt altijd upgraden naar een hoger pakket. Zodra je een pakket hebt uitgekozen kom je op een pagina terecht waar je een eigen domeinnaam kunt laten registeren.

De pakketten heten StartUp, GrowBig en GoGeek. Het StartUp pakket kost €3,ninety nine per maand en je kunt er 1 website op plaatsen, je hebt 10GB aan webruimte en je kunt 10.000 bezoekers per maand krijgen. Het GrowBig pakket kost €9,ninety nine per maand en je kunt zoveel web sites op dit pakket plaatsen als je maar wilt. Handig wanneer je van plan bent meerdere web sites te maken of ook websites voor klanten wilt bouwen en de hosting op je wilt nemen.

Verder heb je hier 20GB aan webruimte en kun je 25.000 bezoekers per maand ontvangen. Je krijgt ook nog ingebouwde WP caching en de mogelijkheid om testomgevingen te maken met een druk op de knop. Dit pakket is ideal woocommerce wanneer je internet begint en plannen hebt om meerdere web site te maken of verder te groeien en het serieus aan wilt pakken. Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Een gratis WordPress stappenplan voor novices
  • Wat voor website je wilt maken, wij gaan je helpen.

Automatische updates voor WordPress; Dagelijkse again-ups, super handig voor als er iets fout gaat; Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige features die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.

Klik op “Get plan” bij het pakket dat je wilt hebben. Wees niet WordPress hosting bang dat je een pakket neemt die te klein voor jou is.

Hostingpakket uitzoeken bij SiteGround Wanneer je op de SiteGround knop hebt geklikt, kom je op de volgende pagina terecht: SiteGround heeft drie verschillende hostingpakketten.

Los van de verschillen per pakket zijn er ook een aantal basis options die je bij ieder pakket van SiteGround krijgt. Gratis eenvoudige WordPress installatie;