WordPress Websites

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Websites

WordPress Webshop

Dankzij ons speciale WordPress hosting platform blijft je website snel laden, ook nadat je meerdere plug-ins hebt geïnstalleerd. De snelheid van een website is belangrijk.

Schrijf je eerste blog artikel en ga direct online. Waarom WordPress hosting WordPress bij mijn.host? Duizenden designs met één klik installeren Probleemloos met WordPress aan de slag.

Dat geldt voor zowel de gebruiker als ook voor zoekmachines. WordPress hosting Bij lange laadtijden haken gebruikers af.

Kies voor WordPress webhosting bij mijn.host. Onze internet hosting is speciaal voor klanten die hun website willen hosten op een server die speciaal voor het WordPress CMS is geoptimaliseerd. Onze servers staan gehost in Nederland. Met deze combinatie ben je verzekerd van snelle laadtijden voor jouw web site WordPress.

Wij maken alleen gebruik van snelle SSD schrijven en veel RAM geheugen. Ook staat iedere WordPress site in een aparte container dankzij de software van CloudLinux, waardoor uw web site volledig is geïsoleerd.

WordPress is een content material administration systeem dat makkelijk in gebruik is en draait om snelheid en veiligheid. Je hebt geen kennis van programmeren nodig. Er zijn vele plug-ins en thema’s die het mogelijk maken om je website te personaliseren. Bij mijn.host kies je een thema tijdens de installatie en kun je direct beginnen met bloggen.

Daarnaast is het voor zoekmachines van belang dat een web site snel laadt om een betere positie te scoren. Dankzij ons speciale hostingplatform wat is geoptimaliseerd voor WordPress heb je gegarandeerd een snelle web site.