WordPress & Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress & Woocommerce

Bekijk onderstaande screenshots om een indicatie te krijgen van de werking van de Woocommerce Billink plugin. Je klikt hierna op Billink en krijgt het algemene instellingenscherm te zien. Hiernaast zie je een deel van deze instellingen, waaronder de titel die males te zien krijgt en de omschrijving op de afrekenpagina. Je kunt uiteraard ook aangeven of je de betaalmethode wilt inschakelen of niet. Je hebt de plugin gedownload, geinstalleerd en/of geactiveerd.

Bekijk hier onze 102 beoordelingen through The Feedback Company Tussendoor streeft ernaar om te voldoen aan de GDPR / AVG die verplicht is sinds 25 mei 2018. © Tussendoor internet & advertising / Dank je wel voor je bezoek en graag tot snel! Andere versies van deze plugin: Downloaden, installeren, geld verdienen!

Importeer Producten Naar Keuze

Je kunt deze direct free of charge downloaden by way of de WordPress repo. Download de plugin hier direct. WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks XML generator WordPress plugin Autobedrijf & voertuig WordPress plugin

Daarna heb je alle instellingen doorgenomen en ingevoerd en is jouw WoocCommerce webwinkel klaar voor betalingen through Billink. Als je gebruik maakt van wordpress webshop en WordPress, dan weet je dat beide systemen onderheving zijn aan updates. Zo ook de Billink WooCommerce plugin.

Online Shop Of My Dreams

Online buyers houden van snelle levering en vertrouwen. Vertrouwen dat zij hun product krijgen en dat dat product hun bevalt. Net als in een winkel willen ze zien wat ze kopen, voordat ze betalen, maar dat is natuurlijk lastig bij on-line shoppen. Billink en Tussendoor hebben voor WooCommerce webwinkel-eigenaren de oplossing. Via Billink biedt jij je klanten de mogelijkheid om hun bestelling tot 14 dagen na otnvangst te betalen zónder dat je hier enig risico bij loopt.

Autotelex Kentekenkoppeling voor WordPress RDW OpenData Kentekenkoppeling voor WordPress Tussendoor Internet & Marketing

Particulier en zakelijke verkopen. Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce WeFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten. Particulier en zakelijke verkopen De WooCommerce Billink plugin kan zowel voor particuliere als zakelijke verkoop ingezet worden. Verkoop je uitsluitend B2B , dan is dit geen enkel probleem!

Uiteraard is het belangrijk om – voordat je updates doorvoert – een backup te maken van je web site. Twijfel je of ben je niet helemaal zeker van je zaak? DAn kun je ook altijd het onderhoud van je website wordpress webshop aan ons overlaten. Bekijk onderstaande video om een indicatie te krijgen van de werking van de Woocommerce Billink plugin. De WooCommerce Billink plugin is een van onze gratis plugins.

Om de plugin goed te laten werken en eventuele nieuwe features in te bouwen wordt de plugin regematig WordPress hosting geupdatet. Je vindt deze updates gewoon terug in het plugin scherm zoals je van WordPress gewend bent.