WordPress, Woocommerce En Wpml

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress, Woocommerce En Wpml

Korte Productomschrijving

Het belangrijkste doel is het toevoegen van een knop met een winkelkarretje binnen je belangrijkste navigatie-menu. De WordPress logica hierachter is dat sommige ontwerpen en thema’s bij WordPress dit icoontje niet bovenaan de pagina aanbieden.

Er zijn enkele vertalingen beschikbaar. Je kan zelf kiezen welke features in de pop-up worden vergeleken.

Je klanten zien dan een pop-up, waarin de vergeleken producten naast elkaar verschijnen. De YITH woocommerce Compare plugin is free of charge. Maar je kan ook upgraden naar de YITH Premium Club om toegang te krijgen tot alle verschillende YITH plugins en premium ondersteuning te krijgen.

Het Premium abonnement begint bij $63,ninety nine. Features waardoor YITH WooCommerce Compare een goede keus is De plugin voegt een mooie feature toe die erg fijn is voor je klanten. Je hoeft niet moeilijk te doen met code, aangezien je de plugin zo installeert en de knop “Vergelijken” overal kan plaatsen.

Meestal wijst dat er al op dat een thema niet specifiek ontworpen is om met WooCommerce samen te werken. De plugin heeft een gratis versie. De premium plugin begint bij €27.00 en biedt extra icoontjes, een fly-out en nog veel meer. Features waardoor WooCommerce Menu een goede keus is

Tips Voor Een Snelle Magento Webshop

Het kost maar een paar minuten om de plugin te installeren en dan zie je het winkelkarretje al bovenaan je menu. Je kan het icoontje aanpassen, of alleen de gadgets en prijzen weergeven. Verder zijn er instellingen beschikbaar om het karretje op verschillende plekken binnen het menu neer te zetten. En er is custom CSS beschikbaar als je nog geavanceerdere bewerkingen wilt doen. De Pro versie voegt nog een indrukwekkende lijst met icoontjes, fly-outs, geautomatiseerde updates en nog veel meer toe.

De module is een pop-up, waardoor je klanten niet de huidige pagina verlaten. In plaats daarvan zien ze een mooi vergelijkend overzicht en kunnen vervolgens meteen doorgaan met het maken van een keuze. Klanten kunnen direct vanuit de vergelijkingspagina een item toevoegen aan hun winkelkarretje. Er zijn numerous velden beschikbaar om weer te geven in de vergelijkingstabel. Denk onder andere aan beschikbaarheid, afbeelding en titel.

Je kan velden met een enkele klik in- en uitschakelen. De plugin biedt een soort drag-and-drop interface om de volgorde van de velden te wijzigen. Als de standaard WooCommerce afrekenmodule prima werkt voor jouw bedrijf, heb je deze plugin niet nodig. Maar als je nog velden mist, zeker voor een B2B-winkel, dan kun je met deze plugin voor additional WordPress hosting informatie vragen bij elke order. De WooCommerce Menu Cart plugin werkt samen met allerlei e-commerce plugins zoals WooCommerce, WP-Ecommerce en Easy Digital Downloads.

Overweeg deze plugin als je huidige WordPressthema geen icoontje met winkelkar heeft, of deze niet bovenaan heeft staan. In dat geval biedt deze plugin een oplossing. Bijvoorbeeld als je je na een poos gerealiseerd hebt dat het toch een goed idee is om merchandise vanaf je blog te gaan verkopen. De YITH ontwikkelaars staan erom bekend dat ze numerous features aan WooCommerce toevoegen through plugins en uitbreidingen. De YITH WooCommerce Compare plugin is één van de belangrijkste toevoegingen als je producten verkoopt die vergeleken moeten kunnen worden.