WordPress Zonder Thema Gebruiken? Werk Met Elementor Pro!

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Zonder Thema Gebruiken? Werk Met Elementor Pro!

Ik maak het de laatste tijd regelmatig mee dat een web site nog op een hele oude PHP versie draait. Bij de meeste internet hosting suppliers kun je de PHP versie zelf aanpassen in het controlepaneel. Kies in dat geval voor de laatste of een na laatste versie (op dit second 7.3). Als je jouw bezoekers meer vertrouwen wilt geven in jouw web site, is het belangrijk om contactinformatie toe te voegen. Dit kun je doen in de header of footer en/of je kunt hiervoor een speciale contactpagina aanmaken. Plaats hier de gegevens van je bedrijf en stel eventueel een contactformulier op. Een groot voordeel van WordPress is dat je de keuze hebt uit een groot aantal thema’s.

In mijn e-book leg ik jou uit hoe jij jouw web site het beste kunt onderhouden en deel ik een aantal plug-ins die hier erg goed bij kunnen helpen. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien kun je het contactformulier template kiezen en krijg je vervolgens de editor voor het formulier te zien. Je kunt hier nog additional velden toevoegen op het gewenste veld te klikken en deze vervolgens naar de gewenste plek te slepen. [newline]Wil je een pagina in het menu toevoegen, maar niet de titel van de pagina gebruiken in het menu? Dan kun je deze pagina openen in het menu en het navigatielabel aanpassen naar de tekst die jij in het menu wilt hebben staan.

Meest Gelezen

Met Elementor kun jij deze templates vervolgens aanpassen en/of verder uitbreiden. Door te kiezen voor de gratis versie van Elementor beperk jij jezelf erg en zul je minder efficient kunnen werken. Je moet nu namelijk op elke pagina zelf een header & footer ontwerpen en toevoegen. Ook voor bijvoorbeeld een blogpagina moet je elke pagina opnieuw opmaken en kan dit niet op één plek. Hierdoor moet jij op elke pagina een aanpassing maken als je iets wilt aanpassen. Met Elementor Pro kun je deze wijziging doen in het template en wordt het vervolgens op alle pagina’s aangepast.

Welnu, het WordPress CMS past uitstekend in wat meer kleinschalige omgevingen waar webredactie niet verbonden is met een workflowproces. Het WordPress CMS previous WordPress ook bij grotere organisaties.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Internet wordt steeds mobieler en de mobiele doelgroep daarmee groter. Hoe goed is jouw mobiele website voorbereid op de zoektocht van een mobiele gebruiker naar informatie? Bij Internetbureau Max is je website altijd responsive gebouwd. Nee, er zijn veel meer systemen waarmee jij zelf een eigen web site kunt maken. Echter is WordPress het populairste en naar mijn mening eenvoudigste systeem om mee te beginnen. Vandaar dat je dit systeem vrijwel overal ziet terugkomen.

Kies het ZIP-bestandje bij ‘Een thema in ZIP-formaat installeren’. Je laat een WordPress thema ontwerpen door een professionele webdesigner.

Hackers kunnen by way of deze mogelijkheid, op afstand en zonder authenticatie toegang krijgen tot de server zonder gedetecteerd te worden. Heb je een WordPress-website die je graag wilt laten vertalen? LinQuake kan in overleg met jouw webbouwer de plug-in laten installeren, waardoor de webbouwer zelf de controle houdt over de ‘achterkant’ van jouw website. Ook kan LinQuake zorgen voor de volledige implementatie van de WPML-plug-in, om vervolgens de xliff-bestanden te downloaden, vertalen en weer te uploaden. Dan kun je uiteraard ook zelf WPML installeren en configureren en de xliff-bestanden bij ons aanleveren. Kortom, er zijn numerous samenwerkingen mogelijk, waarover wij graag vrijblijvend met jou in overleg gaan.

We hebben natuurlijk ook de Ultimate Addons for Beaver Builder plugin geïnstalleerd. Je krijgt dankzij deze plugin further modules die je kunt gebruiken.

Hoe simpeler hoe beter is het motto voor het menu. Nu ik met het WordPress thema Divi werk, vergeet ik schetsen vaak en maak ik altijd snel een pagina format WordPress met het thema zelf. Heb je eight pagina’s in je website, dan teken je dus eight wireframes.

Dank Tonny voor dit korte krachtige heldere artikel! Áls ik dit zelf ga doen weet ik nu de beginselen. Bekijk deze handleiding om meer handige plugins te ontdekken. WordPress hosting Voor de duidelijkheid daarom even een overzicht van de voor- en nadelen van een WordPress-website, om je te helpen de juiste keuze te maken voordat je begint.

  • Door middel van een zoekwoorden onderzoek bekijken we welke zoekwoorden je website beter vindbaar kunnen maken.
  • Het kan dus geen kwaad om deze functie uit te schakelen.
  • Wil je een nieuwe pagina aanmaken, ga dan naar ‘Pagina’sen klik vervolgens op ‘Nieuwe pagina’.
  • Het voordeel van deze optie is dat je flexibeler bent bij de keuze en installatie van plugins en thema’s.

Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers. Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw website? Je kunt een website als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw web site. Ik raad je aan om niet meer dan 3 hoofdkleuren te nemen. Wil je echter voor een bepaald menu-item een submenu maken, dan zal je de subitems onder het menu-item moeten plaatsen en dan ietsjes meer naar rechts. Het resultaat op de web site zal er als volgt uitzien.

Dan ontvang je een gratis licentie voor altijd. Daarom maken wij websites iedere dag een beetje sneller.

Wij ontwikkelen al onze web sites met WordPress. WordPress is marktleider op het gebied van CMS beheersystemen en wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. Een handige plugin om je website verder te optimaliseren door A/B testen uit te voeren is de Google Website Optimizer plugin. Heb je al zelf met de Newsletterplugin gewerkt? Ben benieuwd of deze in de praktijk ook goed werkt… Daan Koek heeft veelzijdige ervaring op het gebied van on-line marketing, E-commerce, SaaS software program en logistics.

We bouwen in WordPress de structuur op van je web site waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken. We hebben een assist group met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

Vanaf het tweede jaar is het mogelijk om je web site elders te hosten. Je bent hierbij zelf verantwoordelijk voor het verhuizen van de website.

Na het kiezen van een hostingpakket moet je een domeinnaam kiezen. Dat is simpel gezegd het huren van een stuk ruimte op het web waar de bestanden van jouw web site opstaan. We bespreken alle stappen die bij het maken van een eigen web site komen kijken. We hebben checklists, stappenplannen, illustraties, voorbeelden, video’s en VEEL afbeeldingen.