Woocommerce Webshop Maken Eenvoudig Stappenplan

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop Maken Eenvoudig Stappenplan

Dit was een bedrijf dat veel deed met thema’s en WordPress plugins. Sinds 2015 is Woothemes samen met alle werknemers overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. We kunnen dus wel stellen dat WooCommerce in goede handen en een mooie toekomst tegemoet gaat. Met behulp van deze plugin kun jij dus je normale website WordPress hosting omtoveren in een goed werkende webshop.

Wil je de voorraad van je producten beheren dan moet je deze aanvinken. Deze optie zal alleen getoond worden als je onder Woocommerce/producten/voorraad beheer ook is aangevinkt. Geregeld dat een product in bestelling komt te staan als hij op is. Tevens kun je regelen dat je een melding krijgt bij een minimale voorraad zodat je weer kan bestellen.

Denk bijvoorbeeld aan een betaaloplossingen en verzendmethodes. WooCommerce behoort, Samen met Magento, tot de grootste open source-pakketten ter wereld om een webshop mee te bouwen. Volgens de website BuiltWith zijn er medio 2021 bijna 4,5 miljoen WooCommerce-shops stay. Een belangrijke reden voor de grote populariteit van de WooCommerce-plugin – dat sinds 2011 bestaat – is het gebruiksgemak. Zeker wanneer je al een WordPress-website hebt, is het nog maar een kleine stap om een webwinkel te beginnen.

Daarentegen zien in WordPress een aantal thema’s die compatibel zijn met WooCommerce er niet uit als een e-commerce, wat verwarrend kan zijn. PrestaShop is een e-commerce software program die speciaal gemaakt is om on-line te verkopen. WooCommerce is een plug-in voor WordPress die de mogelijkheid biedt om van een website een e-commerce te maken.

Verzend Instellingen Woocommerce

Met WooCommerce kun je snel een simpele webshop starten en hiermee online producten of diensten verkopen. WooCommerce is eigenlijk een ecommerce-plugin van WordPress. Wereldwijd wordt deze webshop-plugin door miljoenen ondernemers gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid van Shopify is volgens velen beoordelingen beter dan WooCommerce. Vooral voor de beginner is het zeer eenvoudig om een webshop op te zetten. WooCommerce vergt al enige voorkennis wanneer je het platform optimaal wilt gebruiken.

  • Geen handmatige gegevensinvoer meer, alle bezorg- en ordergegevens worden doorgezet naar jouw webshop.
  • Het is daarom voor iedere ondernemer belangrijk om zoveel mogelijk van zijn klanten op een e mail lijst te krijgen.
  • De verdere ontwikkeling van WooCommerce is dus zo goed als gegarandeerd.
  • Dit is de plaats waar de meerderheid van de product gegevens worden ingevoerd.
  • Ik wilde deze plugin toch benoemen in deze WooCommerce handleiding omdat ik regelmatig de vraag ontvang hoe je een eigen veiling website kunt opzetten.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij voorzien in efficiency, snelheid, toegankelijkheid en technische SEO. Ook na livegang kunnen wij garanties geven op deze KPI’s. Wij werken met een staff wordpress webshop van 21 WooCommerce specialisten die houden van een technische uitdaging. Dankzij onze duurzame en schaalbare werkwijze groeit jouw webshop met je bedrijf mee.

Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet. Updates kunnen jouw webshop veiliger en stabieler maken, omdat bijvoorbeeld veiligheidslekken gedicht worden. Echter kunnen er veel problemen ontstaan na een replace.

Krijg Steun Wanneer U Die Nodig Hebt

Ga je voor een kleinere webshop geïntegreerd in je web site dan is wordpress webshop de beste keuze. Ga je voor volledige webshop met een groot assortiment en oneindige schaalbaarheid dan zouden wij voor Magento kiezen.

Ten opzichte van Magento, SEOshop en andere minder bekende webshop platforms is Woocommerce duidelijk de beste vriend van de zoekmachines. Als je een webwinkel laten maken wilt, is een Woocommerce webshop dé oplossing.

Nu vraagt de wizard of je gebruik wil maken van Jetpack, dat is software met further functionaliteiten voor WooCommerce. Zelf ben ik geen fan van Jetpack en kun je met andere plugins hetzelfde bereiken.

Ik stem ermee in dat deze web site mijn ingediende informatie gebruikt om te kunnen reageren. Een variabel product maakt het mogelijk om voor alle combinaties van eigenschappen de prijs weer te geven, maar dit is niet altijd benodigd. Ik heb de woocommerce gelaagde navigatie toegevoegd in de side-bar van de shop en eigenschappen in woocommerce aangemaakt, maar de navigatie werkt niet. Zoals je op onze web site kunt zien staan er achter de productcategorieën de aantallen binnen deze categorie.

Bovenaan zie je bijvoorbeeld een rij met ‘products’ die de hele breedte in neemt. Daarna zie je een stuk witruimte ‘blank spacer’. Dit zorgt ervoor dat alle elementen niet heel dicht op elkaar staan.