De eight Beste WordPress E

      Reacties uitgeschakeld voor De eight Beste WordPress E

Het scheelt dat je bij hun kiest uit thema’s en sjablonen, zodat je niet zelf hoeft te knutselen. Ook hoef je je als Shopify gebruiker geen zorgen te maken om de technische kant van het verhaal. Dat is bij WooCommerce wel het geval.

Geschikt Voor Zowel Grote Als Ook Kleinere Webshops

We gaan nu de platforms vergelijken op basis van een aantal belangrijke functies. Beveiliging van website en transacties Elke succesvolle webshop moet haar klanten kunnen verzekeren dat de transacties veilig zijn en dat hun persoonlijke gegevens niet worden misbruikt.

Shopify is daarom enorm gebruiksvriendelijk en snel in te regelen. Omdat Shopify een volledig gehoste provider is, moet je het als gebruiker doen met de thema’s en hulpmiddelen die Shopify bied. Je hebt als webshopeigenaar geen toegang tot de broncode van je site WordPress hosting en het is niet mogelijk om functies of thema’s toe te voegen. Shopify biedt goede klantondersteuning en het platform biedt vele functies die normaliter niet eens standaard in WooCommerce beschikbaar zijn.

  • Zeker bij het BTW verhaal zie ik grote verschillen tussen wat jij laat zien en wat ik kan zien bij het aanpassen van mijn webshop.
  • Ik wil op ene van mijn wordpress websites een e-guide met paypal of best verkopen.
  • Nu wilde ik een nieuw product toevoegen en nu heb ik alleen nog maar de opties van omschrijving en afbeelding.
  • alvast hartelijk bedankt, en ik hoor het graag.

Het toevoegen van een SSL-certificaat is een manier om transacties op zowel WooCommerce- als Shopify-web sites te beschermen. Verschillende SSL-certificaten zijn opgenomen in het standaardpakket van tools van Shopify. Als je een webshop met WordPress bouwt by way of WooCommerce is het nodig dat je een SSL-certificaat los aanschaft en installeert. Zowel in je webshop met WordPress als Shopify zijn er mogelijkheden voor klanten om te betalen.

Je kunt kiezen uit veel van de bekende online betalingsmogelijkheden. Via WooCommerce kun je andere betalingsmogelijkheden toevoegen through plug-ins. In Shopify zitten veel van die betalingsmogelijkheden al. Eenvoud in installatie en gebruik Zowel WooCommerce als Shopify zijn enorm makkelijk in installatie en gebruik.

Er zijn bovendien free of charge WooCommerce thema’s te downloaden en installeren. Heb je specifieke functies nodig? Dan kun je gratis plug-ins downloaden of betaalde plug-ins kopen om de gewenste functionaliteit te integreren.

Technische experience is niet nodig. Shopify is een zogeheten gehost platform. Gebruikers kunnen eenvoudig kiezen uit tools en sjablonen die makkelijk te vullen zijn met producten. Shopify verzorgt de technische kant, hier heb je dus verder geen omkijken naar.

Nu moet ik wel zeggen dat Shopify wat makkelijker in te richten is. WooCommerce moet namelijk eerst nog geïnstalleerd woocommerce en geconfigureerd worden. Met Shopify is het meer ‘plug and play’, je kunt vrij snel aan de slag.

Er moeten dan plug-ins worden geüpdatet en dit kan soms voor compatibiliteitsproblemen WordPress website zorgen. Als er iets mis is kun je de Shopify helpdesk eenvoudig bereiken.