Een WordPress Web Site Beter Vindbaar Maken? Zo Doe Je Het! [newline]hoeveel Opslag Gebruikt Je WordPress Website? Simply Host Kennisbank

      Reacties uitgeschakeld voor Een WordPress Web Site Beter Vindbaar Maken? Zo Doe Je Het! [newline]hoeveel Opslag Gebruikt Je WordPress Website? Simply Host Kennisbank

Ook bespreken we de functies die je als verkooporganisatie nodig hebt om je ROI op te krikken. Dan raden we aan om contact op de nemen met een gespecialiseerd bedrijf dat de hack kan verwijderen. Schrijf de antwoorden voor jezelf op als geheugensteuntje want wanneer je naar stap 2 gaat, kun je deze informatie doorspelen aan je hosting. Om je op dit ‘worst case scenario’ voor te bereiden, hebben wij een stappenplan gemaakt om je web site in een mum van tijd weer te herstellen. Toch kan het altijd gebeuren dat je ondanks de goede beveiliging wordt gehackt. Tegenwoordig zijn er namelijk genoeg trucs om een WordPress website te hacken.

Een van de bekendste WordPress plugins bevat naast tientallen andere functies ook de mogelijkheid je web site responsive te maken. Met een paar klikken op de knop is je website omgetoverd tot een mobiel powerhouse.

Wanneer Kan Je Een WordPress Website Niet Meer Aanpassen

De vele verschillende manieren waarop deze plugin uw web site sneller maakt zal de gebruikerservaring van uw on-line dienst aanzienlijk verbeteren. Ik zie in de foutmelding MijnWebsite.nl.nl staan, ik denk dat het goed gaat als je MijnWebsite.nl.nl met zoek/vervang vervangt door mijnwebsite.nl? Je kunt alle tabellen uit de database verwijderen (verwijder / drop) en de aangepaste versie importeren. De plugin die je hiervoor kunt gebruiken is WP-Optimize. De WP Rocket plugin die we bij tip 5 noemden, heeft ook een database optimalisatie optie. Als je het aantal plugins wilt beperken, is dit een zeer goede plugin die je kunt gebruiken voor zowel caching als database optimalisatie.

Ga direct door naar het hoofdstuk ‘Kies jouw webhostingpakket’. Met plug-ins als WooCommerce tover jij je web site om in een professionele webshop met veilige betalingen, productmanagement en verzendopties. Met de mobiele app van Woocommerce houd je jouw verkopen overal in de gaten.

Free Of Charge Obtain

Maar ook kun je single templates gebruiken voor het maken van productpagina’s in WooCommerce. WordPress zonder thema gebruiken is niet mogelijk. Maar er is wel een goed alternatief waardoor je minder afhankelijk bent van een thema. De web page builder Elementor Pro biedt namelijk een Theme Builder functie, waarmee je zelf kunt bouwen aan je eigen thema, zonder kennis van code! Je website WordPress is veel flexibeler, lichter en toekomstbestendiger. Je hebt hiervoor wel een Elementor Pro licentie nodig. Een WordPress web site laten maken kost tijd, zeker als je het goed wilt doen.

  • De meestvoorkomende wensen voor een professionele WordPress web site hebben we gebundeld in onderstaande pakketten.
  • Dit betekend dat je website op dat second gevoelig is voor eventuele hacks.
  • Dat kan de map public_html zijn, of httpdocs of www.
  • Je kunt zoeken op namen of beschrijvende elementen.
  • Focus je op 1 goede web site en optimaliseer die eerst zover dat je een goedlopende internet enterprise hebt, daarna kun je gaan uitbreiden.

Het is daarom van belang dat jouw potentiële klanten je in zoekmachines als Google kunnen vinden. Dit kunnen we samen behalen door het optimaliseren van jouw website volgende de 200+ regeltjes van Google. Ik kan je helpen met het verbeteren van On-Page search engine optimization en Off-Page search engine optimization, zodat jouw web site beter wordt gevonden. Bij wp-admin of wp-admin/index.php krijg ik een blanco pagina, en bij wp-login krijg ik de pagina wat normaal de wp-admin pagina is. Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Voordat we van begin gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen.

WordPress is web als vele andere CMS oplossingen zoekmachine vriendelijk. De wijze van configureren, de internet hosting, gebruikte plugins en thema keuze hebben hier invloed op. Wij werken zelf ook met WordPress en passen dezelfde configuratie, thema keuze, hosting oplossing en plugins toe die jij ook gaat gebruiken.

WordPress maakt gebruik van een database om alle informatie op te slaan. Al jouw instellingen, pagina’s, berichten, and so on. worden in deze database opgeslagen. Iedere keer als een bezoeker op jouw website komt, moet de informatie van die pagina opgehaald worden uit de database. Door gebruik te maken van caching kun je dit proces versnellen.

Indien de WordPress website through een andere hosting account gaat worden gebruikt moet u ook de database overzetten. Deze plugin blokkeert onder andere de toegang voor computer systems die onrechtmatig proberen in te loggen in WordPress. Je hoeft na de installatie van deze plugin verder niets in te stellen. Je kunt de WordFence ook gebruiken om een gehackte / besmette website te scannen op onregelmatigheden en deze te corrigeren. Kies een andere gebruikersnaam dan ‘admin’ voor je WordPress web site. Mijn favoriete plugin was de Site Origin page builder en ook die heb ik aan de kant geschoven.

Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren. Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Je kunt het nu plakken op de locatie van je web site waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld web site staat op de contactpagina een Google maps kaart. Helemaal onderaan een pagina van een website WordPress hosting staat altijd de footer van een website. Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf. In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je web site eruitziet op verschillende apparaten.

De kosten daarvan verschillen per web site en probleem maar bedragen meestal € 60,00 tot € 120 woocommerce,00 exclusief BTW. Dan kun je nog de troubleshooting pagina’s in de WordPress codex bekijken.