Financiering

      Reacties uitgeschakeld voor Financiering

Samen met de gevraagde documenten, zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie stuur je het contact aan ons retour. Wij controleren de documenten. Bij Geldshop kun je in aanmerking komen voor een persoonlijke lening van min. € 2.500 en maximaal € 150 auto financieren.000.

Geld lenen voor verbouwing Dienstenwijzer (pdf) Dienstverleningsdocument risico’s afdekkenDienstverleningsdocument hypotheekvraag

Dit hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je verantwoord een lening kunt afsluiten voor de financiering van een auto. Nadat je een complete aanvraag hebt ingediend wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Vervolgens wordt jouw aanvraag bij aanbieders waar wij mee samenwerken ingediend. Vervolgens kun je zelf een keuze maken bij welke kredietverstrekker je geld wilt lenen voor een auto door de contracten te ondertekenen.

Wij ontvangen van de betreffende aanbieder een vergoeding in de vorm van een doorlopende provisie. Via Geldshop kun je zowel via de website als telefonisch een lening aanvragen voor een auto. Wanneer je een aanvraag voor het lenen van geld bij ons indient geef je naast jouw personalia tevens informatie over jouw inkomsten en woonlasten.

Zet- en spelfouten voorbehouden. ** Er zijn andere looptijden mogelijk met een minimal van 6 maanden en een maximum van one hundred eighty maanden Bekijk de rente op onze leningen Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 9 tot 21 en op vrijdag van 9 tot 17:30 bereikbaar. Vraag direct een offerte aan

© Geldshop.nl 2020, onderdeel van Qmulus Loyaliteit wordt bij Geldshop beloond