Geld Lenen

      Reacties uitgeschakeld voor Geld Lenen

Bedrijfspand Of Verhuurhypotheek Met Investeerders

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over crowdfunding en Geldvoorelkaar.nl? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Copyright © 2021 Geldvoorelkaar.nl Om de gebruiksvriendelijkheid van onze web site en onze diensten te optimaliseren, maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel uw toestemming nodig.

U krijgt uw investeringen terugbetaald inclusief rente. Spreid uw investeringen en behaal een mooi rendement. Op onze web site vindt u toelichting op het proces, de tarieven en onze producten. Heeft u een vraag of wilt u uw project aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Investeringsovereenkomst

Geldvoorelkaar.nl gaat in beginsel uit van hoofdelijke aansprakelijkheid van de geldnemer. Als op deze regel een uitzondering wordt gemaakt, wordt dat altijd expliciet in de publicatie vermeld. Geldvoorelkaar.nl kan daarnaast als voorwaarde stellen dat er aanvullende zekerheden worden verstrekt ten behoeve van de investeerders.

Beoordeling van de aanvraag Een persoonlijke beoordelaar behandelt uw aanvraag en beoordeelt of de financiering verantwoord is. Uw pitch komt op de website en investeerders kunnen zich inschrijven op uw project. Gefeliciteerd, uw project is volgeschreven door investeerders.

Bedrijven dienen ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Kamer van Koophandel Welke zekerheden moet ik overleggen om in aanmerking te komen voor een financiering?

Ter zekerheidsstelling kunnen één of meerdere pandrechten en/of één of meerdere hypotheekrechten worden gevestigd op naam van de Stichting Zekerheden. Er is geen wettelijk maximum gesteld aan het bedrag dat u kunt lenen. Geldvoorelkaar.nl staat geen overcreditering toe. zakelijke lening aanvragen De lening moet vallen binnen de beschikbare afloscapaciteit. Hoeveel rente betaal ik over mijn lening? U bepaalt zelf de hoogte van de rente die u bereid bent te betalen. Geldvoorelkaar.nl zal wel een bandbreedte aangeven waarbinnen het rentepercentage dient te vallen.

Auto Financieren Met Vaste Maandlasten

Na ondertekening van de contracten is de financiering rond. Maak vrijblijvend een account aan op Geldvoorelkaar.nl, zodat u kunt investeren. Bekijk de openstaande projecten op de website en kies zelf in welke ondernemers u investeert. U hoeft het geld pas over te maken nadat alle contracten ondertekend zijn. Behaal een mooi rendement

Hoeveel Rente Betaal Ik Over Mijn Lening?

Deze bandbreedte hangt af van de risicoclassificatie die aan uw project wordt toegekend. Wij raden effectieve rentepercentages van 12% of hoger af. U kunt vrijblijvend een financieringsaanvraag indienen op de website.