Heb Je Al Een Lening?

      Reacties uitgeschakeld voor Heb Je Al Een Lening?

In de hele Europese Unie gelden dezelfde regels voor kredietverstrekkers en consumenten. Informatie voor consumenten over lenen Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of een camper? De Persoonlijke verbouwing financieren is geschikt voor een eenmalige uitgave. U weet vooraf precies waaraan u toe bent. Bovendien heeft de Persoonlijke Lening een aantrekkelijk rentetarief.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Over Rijksoverheid.nl Wilt u geld lenen voor een grote aankoop?

Kenmerken Persoonlijke Lening Rentetarief blijft hetzelfde, ook als de rente daalt of stijgt U misplaced iedere maand af met een huge bedrag

Dan kunt u die schade verhalen op de kredietverstrekker. Gevolgen regels consumentenkrediet voor kredietaanbieders Voor kredietverleners betekenen de regels voor consumentenkrediet onder andere het volgende:

Wij werken samen met financieel adviseurs, in het bezit van een AFM-vergunning. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en adviseren u op maat.

Kredietverleners moeten in reclames meer duidelijkheid geven over de kosten van de lening. Zij moeten altijd de hoogste rente noemen. Dit is ook het geval als zij, voordat de lening wordt afgesloten, de klant te laat informeren. Consumentenkredieten vallen onder financieel toezicht. Dat geldt voor kredieten met een lange looptijd en kredieten met een korte looptijd.

Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt. Bereken het zelf, met de Leentool. Hoeveel u kunt lenen, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze Leentool houdt hiermee rekening. Binnen 1 minuut weet u meer.

Persoonlijke Lening aanvragen bij Krediet.nl Een Persoonlijke Lening aanvragen bij Krediet.nl is heel eenvoudig. Je hoeft niet met allerlei paperassen naar de bank, maar regelt het online vanuit je luie stoel. Je ziet direct welke gegevens van je gevraagd worden en kunt documenten gemakkelijk uploaden. Bij een on-line aanvraag zijn de kosten lager en verloopt de afhandeling sneller.