Bedrijfsfinanciering Aanvragen

      Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsfinanciering Aanvragen

Ontdek of een krediet van Triodos Bank bij je previous Stuur je aanvraag, inclusief de gevraagde informatie en documenten naar ons toe Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen three werkdagen contact met je op. Lees wat je kunt verwachten wanneer je een kredietaanvraag bij ons indient.

Een Zzp Lening Vergelijken

Contact through telefoon of e-mailNa ontvangst van de aanvraag ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij nemen contact met je op via telefoon of e-mail. In gesprek met elkaarPassen onze uitgangspunten bij elkaar en is een krediet financieel haalbaar? Dan ga je in gesprek met een relatiemanager van Triodos Bank. Aan het einde van dit gesprek maken we concrete afspraken over het vervolg van de kredietaanvraag. Ontvang een voorstelAan de hand van verschillende criteria bepalen we of wij jou een aanbod kunnen doen voor een krediet. Het kan zijn dat we aanvullende informatie van je nodig hebben.

Hij bespreekt met jou de mogelijkheden. Heb je geen lopend krediet bij Triodos Bank, maar zijn wij wel jouw huisbank voor je betalingsverkeer? Heb je een andere rechtsvorm en zoek je financiering tot €50.000? Neem dan contact op met onze financieringspartner Qredits. Zoek je financiering boven €50.000?

Heeft dit antwoord je geholpen? Vraag Triodos Zakelijk Lenen aan Marcel Schoenmakers, biologisch-dynamische zorgboerderij de Hondspol

Zzp Microfinanciering

Als Onafhankelijke Hypotheekadviseur Vergelijken Wij Álle Hypotheekaanbieders

Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen en weten dat we je kunnen financieren, ontvang je van ons een aanbod ofwel kredietovereenkomst. Ben je akkoord met deze kredietovereenkomst en de voorwaarden die we daarin noemen? Zodra wij deze getekend van je hebben ontvangen en aan alle voorwaarden is voldaan, keren wij het krediet uit.

Heb je al een zakelijke lening bij Triodos Bank? Neem dan contact op met je relatiemanager.

Vraag dan on-line een lening aan. Lees ook de economische maatregelen die de overheid heeft genomen om ondernemers zakelijke lening te ondersteunen. Hoe vraag ik een zakelijk krediet aan? Een kredietaanvraag begint met de volgende drie stappen: