Idin Magento Extensie » Integreer Idin In Je Magento Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Idin Magento Extensie » Integreer Idin In Je Magento Webshop

Door de laatste PHP versie te ondersteunen bereik je superieure prestaties met je magento webshop webshop. Een snelle webshop is uiteraard een echte must voor optimale conversie. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden. EDG Media Een razendsnelle Magento 2 B2B webshop met een stabiele hosting,in 3 maanden live. Wij werken met systemen en platformen uit de top van de markt. Best of Breed die integreren als een Best of Suite oplossing.

Magento is gebruiksvriendelijk en open source, met dank aan een actieve community wereldwijd. De 7 meest gemaakte fouten in softwareontwikkeling. Doe geen grote investeringen in Magento 1 meer, aangezien je op den duur toch moet overstappen naar 2. Maar bezuinig ook niet op het kleinschaligere onderhoud van je Magento 1 shop. Laat je dit onderhoud versloffen, dan loop je namelijk grote beveiligingsrisico’s. Magento 2 biedt webdevelopers een beter framework voor unit testing.

Indien u andere of specifieke wensen heeft dan helpt We Provide u graag verder. Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt. Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen. Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden. Via Google kun je diverse bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.

Voor hen is het daarom veel gemakkelijker geworden om de webshop net zo gebruiksvriendelijk te maken voor mobiele apparaten. Met de komst van Magento 2 is de backend ook te gebruiken met mobiele apparaten. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld het orderpicken of bijwerken van de voorraden met een tablet doet. Bij Magento 2 is de code uniformer dan bij Magento 1. Bij deze voorganger konden webdevelopers steeds veel verschillende kanten op voor een oplossing, waardoor er meer veiligheidslekken in de programmatuur slopen. Magento 2 is een stuk gestroomlijnder en dwingt webdevelopers om volgens een bepaald stramien te werken. Zo vallen er minder gaten in bijvoorbeeld de extensies en maatwerkoplossingen.

FAQ module Met de Magento FAQ module bundel je de meest gestelde vragen op een pagina. Merken module Laat met deze module zien welke merken jouw webshop bevat of laat zien met welke bedrijven jouw onderneming samenwerkt. Veel webshop-eigenaren hebben de overstap naar Magento al veel eerder gemaakt. Zij draaien hun shop nog met Magento 1, wat een heel degelijk systeem is, maar inmiddels wel verouderd. Magento 2 voldoet aan de modernste eisen, ook wat veiligheid betreft, en biedt veel meer mogelijkheden, afgestemd op wat de markt momenteel verlangt.

Key Features Adobe Magento Commerce

En er is veel maatwerk mogelijk vanwege het modulaire karakter van Magento. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

Magento staat vooral bekend om de goede schaalbaarheid, conversie en zoekmachine optimalisatie. Dit is ook de reden waarom veel bedrijven kiezen voor Magento als CMS systeem. Het opzetten van een webwinkel met open source software is vaak voor een beginner vele malen moeilijker dan een kant en klaar webshop pakket. Dit komt omdat er bij Open Source pakketten geen Support is zoals bij de andere webshop leveranciers zoals bv. Onze klanten weten het beste hoe wij hun Magento webshop hebben kunnen verbeteren voor de beste online resultaten. De persoonlijke profielen van Facebook kennen we allemaal wel, maar ook voor bedrijven valt er enorm veel winst te behalen met een Facebook bedrijfspagina. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw producten direct vanaf uw webwinkel op uw sociale media kanalen te promoten.

  • Specifieke prijsafspraken met klanten of klantgroepen.
  • Dit regel je eenvoudig en snel met onze Magento plugin.
  • Veel bedrijven kiezen voor Magento vanwege de flexibiliteit van het platform.

Bij deze payment service providers hoef jij je bovendien geen zorgen te maken over het aantal betalingen. Er kunnen dagelijks namelijk meer dan 2 miljoen transacties uitgevoerd kunnen worden via een webshop van Magento Commerce. Naast e-commerce is Magento ook een ster in online marketing.

Door content juist in te zetten creëer je beleving op jouw e-commerce platform. Met een goede beleving onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie en ben je klaar voor de toekomst.

magento hosting 2 is een volledig hernieuwde versie van Magento. Alle learnings die zijn opgedaan in de eerste jaren van het platform zijn meegenomen in Magento 2. Dit resulteert in een platform dat stabieler en sneller is en blijft, ook bij grotere enterprises en groeiende hoeveelheden orders en gebruikers. 24/7 intensive support met een S.L.A. en vaste reactie- en oplostijden, zodat jouw Magento platform altijd beschikbaar is en naar behoren werkt. Van jouw probleem maken wij een nieuwe kans en we komen proactief met oplossingen.

Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken. Digital marketing Lees meer magento De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf?

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? PROUD NERDS is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. PROUD NERDS is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook. Je zult echter goed moeten nagaan of je de kosten niet alsnog gaat maken bij je implementatiepartner of interne development afdeling. Dan is ons principe, heeft de commerce variant de functionaliteiten die passen bij jouw wensen, kies dan hiervoor en bouw alleen dat op maat wat je echt nodig hebt.

Al met al is Magento 2 ten opzichte van het verouderde Magento 1 veiliger, sneller en moderner in gebruik geworden. SSD is de afkorting van Solid State Drive, het is een schijf zonder bewegende delen, deze geeft sneller toegang tot de informatie. Nieuwe producten kunnen makkelijker toegevoegd worden dan bij Magento 1.

Het gaat zelfs zo ver, dat een aantal van onze klanten geen deadlines meer stellen. Om de beste performance te halen is het soms nodig om twee of meer servers samen te laten werken. Soms door elke server zijn eigen taak te geven, soms door de rekenkracht van beide samen te voegen. Wij analyseren de behoefte binnen jouw organisatie en geven je vrijblijvend advies. Je kunt gratis gebruik maken van onze FPC-plugin voor Magento. Deze plugin draagt aanzienlijk bij in de snelheid van je webshop.