Informatie Over Bedrijfsfinanciering

      Reacties uitgeschakeld voor Informatie Over Bedrijfsfinanciering

Een achtergestelde lening kun je aanvragen bij een grote financial institution. Zo’n financial institution is in staat om het risico te dragen.

Corona En Ondernemers

Deze vorm wordt ook wel factoring genoemd. Het betekent dat de financial institution of een factormaatschappij je uitstaande facturen zakelijke financiering voorschiet. Veel factormaatschappijen nemen ook je debiteurenbeheer over. Zij zorgen er dan voor dat de facturen betaald worden.

Hier vragen ze een vergoeding per uur, per debiteur of per factuur voor. Deze vorm van financiering kan handig zijn als je final hebt van veel te laat betalende klanten. Als je een grote voorraad hebt, heb je daar al een groot deel van je geld aan uitgegeven. Je geld zit ‘huge’ in de voorraad. Je kunt je voorraad laten financieren door een financial institution.

Een bank of een andere financier kan vragen om extra zekerheden. Een hulpregeling van de overheid kan mogelijk uitkomst bieden. De overheid kan bijvoorbeeld borg staan bij een lening of krediet. Met zo’n hulpregeling is de kans dus groter dat je financiering krijgt.

Top three publieksprijs bekend23 november 2015 Top 10 publieksprijs bekend6 november 2015

Financiering Van Optimaal Voorraadbeheer

De voorraad moet dan wel uit verhandelbare grondstof bestaan of een volledig betaald product zijn, en in Nederland zijn opgeslagen. Dit is een lening die je pas terug hoeft te betalen als je al je andere schulden afbetaald hebt. Dit betekent dat als je bedrijf failliet gaat, deze schulden als laatste betaald hoeven worden. De rente is wel duurder, omdat het risico dat je het bedrag niet terug betaalt groter is.

Vooraadfinanciering, Maar Dan Simpel Doe Vrijblijvend Een Aanvraag En Ervaar Het Zelf

Hulp nodig met het regelen van je financiering? Meld je aan voor de Academy! Peter van Rosmalen winnaar The Next Entrepreneur december 2015 Succesvol starten: 6 vragen en antwoorden25 november 2015