Snel Een WordPress Blog Maken

      Reacties uitgeschakeld voor Snel Een WordPress Blog Maken

De tweede stap: Kies een domeinnaam Je kan kiezen om een nieuw domeinnaam te kopen voor €14,ninety WordPress hosting five per jaar (excl. btw). Ook kan je je aanmelden met een bestaand domeinnaam.

  • Natuurlijk snap ik dat dit een lange weg is om je e-mails te bekijken.
  • Je krijgt hier informatie hoe je de e-mails die op dit e-mailadres binnenkomen kunt ophalen via een ander mailprogramma.
  • Veelgestelde vragen over een WordPress website maken
  • Door honderden mensen te helpen met een WordPress web site maken, kom ik natuurlijk met enige regelmaat dezelfde vragen tegen.
  • Gelukkig zie je ook een menu-item Mail Configuration staan.

Hosting zelf regelen kan al voor €3,95 per maand, dan krijg je alleen hosting, de rest moet je zelf regelen. Je ontvangt bij SiteGround nu 50% korting op het eerst jaar voor een hosting plan! SiteGround is een van de grootste hostingprovider in de wereld.

WordPress Website Bouwer

SiteGround heeft drie abonnementen en by way of onze affliate-hyperlink kan je je aanmelden en tot 50% korting ontvangen op het eerste jaar. Het GoGeek-plan is ideal voor mensen met e-commerce en grotere websites. Of voor mensen die meer ontwikkelingsbehoeften hebben, zoals staging en GIT-integratie.

Ze zijn onze aanbevolen internet hosting provider. woocommerce Ze zijn uiterst professioneel en deskundig.

Dit betekend dat je het eerste jaar tot 50% korting krijgt op je internet hosting plan! In stap three wordt gevraagd accountgegevens te verstrekken, zoals je naam, e-mail, adres, telefoonnummer and so forth. In deze stap moet je ook gelijk betalen voor een jaar lang internet hosting. Dit kan gemakkelijk met iDeal of Paypal.

Stap 1.2 Het regelen van je eigen internet hosting De eerste stap:Kies je hosting plan

Nu Zijn Er WordPress Themes

Nadat je een domeinnaam hebt gekozen, ga je verder met de volgende stap. De derde stap: Bekijken & voltooien

Je kan dan gratis je bestaande domeinnaam overzetten naar SiteGround. Idealiter zou je je moeten houden aan een .NL of een .COM domeinnaam. Bovendien moet je een domeinnaam WordPress kiezen die gerelateerd is aan je bedrijf. Zorg ervoor je domeinnaam makkelijk uit te spreken, te spellen en te onthouden is. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een domeinnaam?