Kies Je Voor Woocommerce Of Opencart Voor Jouw Webshop?

      Reacties uitgeschakeld voor Kies Je Voor Woocommerce Of Opencart Voor Jouw Webshop?

Je eigen WordPress webshop bouwen Je WordPress webshop is nu klaar. Tenminste, je bent klaar om jouw shop te lanceren en producten te verkopen.

WordPress Webshop? Laat Je Inspireren Door Deze Woocommerce Cases

Vervolgens vul je bij accountgegevens al jouw gegevens in. Verder moet website bouwen je een aantal documenten, zoals jouw identiteitsbewijs, uploaden.

Offerte Of Product Calculator

Ook moet je per betaalprovider een aantal stappen doorlopen. Nadat het activeren van alle betaalopties, kan je Mollie koppelen met WooCommerce met een plugin.

  • Een verzendmethode is de manier waarop iets wordt verzonden.
  • Denk hierbij aan een pakketverzending met een vast tarief via PostNL, DHL, DPD, etc.
  • In het bovenstaande voorbeeld heb ik het vaste tarief ‘PostNL’ genoemd, omdat ik in dit voorbeeld gebruik maak van hun diensten.
  • Je hoeft het vaste tarief echter geen andere naam te geven.

Aangepast: Onder ‘aangepaste hyperlinks’ zie je ook ‘categorieen’, het toevoegen van categorieen hoeft dus niet meer by way of ‘aangepaste hyperlink’s. Ga direct de ‘Categorieën’, selecteer de pagina’s die je in het menu wil hebben en voeg ze toe. Betalen in jouw WordPress webshop met iDeal via WordPress de betaalprovider Mollie

De plugin kan je vinden through ‘nieuwe plugin’. Zoek op: ‘Mollie Payments for WooCommerce’.

Eén van de populairste betaalsystemen van Nederland is Mollie. iDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw web site WordPress hosting. Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. De eerste stap is het aanmaken van een account bij Mollie.