Lening Gkb

      Reacties uitgeschakeld voor Lening Gkb

Correcte en snelle afhandeling van de aanvraag Door: Rose Van Veenendaal

Het bespaard ons ruim 4jaren minder aflossen voor maar ? Met een gerust hart op naar ons pensioen. Goeie service duidelijke uitleg en? Goeie service duidelijke uitleg en goeie bereikbaarheid van de medewerkers

Vriendelijk, deskundig en snel De communicatie verliep soepel, de medewerkers waren zeer vriendelijk, deskundig en snel. Het is de eerste keer dat ik een lening aanga en zou de NKM zeker aanraden. Snelle reactie naar aanleiding van mijn aanvraag.

Heldere en vriendelijke communicatie. Verder duidelijke website waarop je het hele aanvraagproces op de voet kunt volgen. Fijn en snel geholpen vlotte afhandeling nadat alle gegevens?

vlotte afhandeling nadat alle gegevens ingeleverd waren uitbetaling na 1 werkdag En een schiep rente tarief. Prima, vriendelijk en snel geholpen! Super snel, vriendelijk, reageert heel snel op alle manieren om je te zeggen als er een stuk ontbreekt. Hun kregen voor elkaar wat ons niet lukte, een goedkopere kredietverstrekker zoeken die onze dure oude geld lenen wou overnemen.

duidelijke informatie zeer snelle en duidelijke informatie en hoge behulpzaamheid Snel, vriendelijk alles afgehandeld

Goed geholpen Duidelijk en netjes en zoals gezegd heel snel geregeld. Bent u op zoek naar een zakelijke? of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financiƫle instelling.