Magento Hosting Met Nvme Ssd

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Hosting Met Nvme Ssd

In bijna alle gevallen kunnen wij Magento webshops aanzienlijk verbeteren qua snelheid en efficiency. Zelf ervaren hoeveel sneller? Aan de hand van een vrijblijvende efficiency test e-commerce laten we je graag de verschillen zien. Veel webshops draaien momenteel nog op Magento 1 en zullen de overstap moeten gaan maken naar een ander platform.

Wij vertalen visie in krachtige e-commerce oplossingen zodat jij succesvol kunt ondernemen. Verhoog de conversie, automatiseer processen en zorg voor maximale schaalbaarheid. Met een Magento 2 webshop ontwikkeld door BigBridge kies je voor een robuuste oplossing waarmee je nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei. Magento 2 is de nieuwste versie van het toonaangevende e-commerceplatform en wordt gebruikt door meer dan 200.000 on-line magento hosting retailers. Magento 2 wordt ondersteund door een zeer grote wereldwijde group waardoor er zeer veel extensies beschikbaar zijn.

In dit soort gevallen helpen wij je graag verder dit probleem structureel op te lossen. Om de beste resultaten te behalen en je conversie te verhogen optimaliseren wij Magento op alle fronten. Verwijderen van fouten in de CSS en JavaScript

Optimaliseren van de PHP code Optimaliseren van afbeeldingen

Het platform is volledig schaalbaar, heeft een uitgebreid scala aan flexibele tools en is ontwikkeld om gebruikers een optimale winkelervaring te bieden. Magento 2 webshop ontwikkeling BigBridge ontwikkelt al sinds 2009 succesvolle Magento webshops waarbij kennis, transparantie en de kwaliteit van ons werk voorop staan. Wij werken uitsluitend met onze eigen Magento Certified developers en ontwikkelen volgens de hoogste standaarden. Onze specialisten hebben alle experience in huis en ook van jouw project maken we graag een succes.

Wil je Magento koppelen met een extern systeem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? BigBridge heeft alle kennis in huis om je hiermee te helpen. Ook voor razendsnelle Magento hosting en adequate support ben je bij ons aan het juiste adres. Snelle laadtijden van je pagina’s zorgen direct voor conversieverbetering, meer pageviews, verlaagde bounce rates dus meer omzet. In samenwerking met Hipex zorgen wij ervoor dat jouw webshop onder elke conditie optimaal presteert.

Door Magento te integreren met externe systemen worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Bespaar tijd en voorkom fouten dankzij realtime information uitwisseling met ERP, CMS, POS, PSP, WMS en Marketing automation systemen.

Opzoek naar een Magento specialist met verstand van zaken? Magento snelheid optimalisatie We komen het nog vaak tegen, Magento 2 webshops die serieuze problemen hebben met de performance magento, zowel front-end als back-end.

Magento 2 is momenteel het meest gebruikte open supply e-commerce platform wereldwijd en beidt standaard een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten. Voordat een migratietraject in gang wordt gezet zullen wij eerst een uitgebreide inventarisatie maken van alle necessities. Aan de hand hiervan stellen wij een migratieplan op zodat we jouw volledig ontzorgen bij de overstap van Magento 1 naar Magento 2.