Magento Commerce Platform

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce Platform

Buckaroo heeft een groot netwerk aan webshop specialisten. Met deze feedback uit de markt is ons plugin team dagelijks aan de slag met nieuwe features en updates. Naast de reguliere support op werkdagen binnen kantooruren (09.00 t/m 17.00) bieden we ook ondersteuning buiten kantooruren. Met een SLA ontvang je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. We bieden verschillende SLA’s zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen. De onderlinge verschillen zitten hem voornamelijk in de reactie- en oplostijden. Voor meer informatie over de SLA’s kun je contact met ons opnemen.

Met een daadkrachtig team van technici, designers en marketeers verrichten wij heldendaden voor en met onze klanten. Je kunt magento hosting de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract.

Daarom ontwikkelden we ons eigen Magento maatwerk webshop-thema. Het Gerrits-thema bevat alle basis-shopfunctionaliteiten en kan altijd uitgebreid worden afhankelijk van jouw wensen. In dit Magento thema hebben we erop gefocust om de code zo clean mogelijk op te bouwen waardoor de performance van de shop optimaal is. Niet voor niets dat wij een Magento ontwikkelaar zijn dus 😉 Ben je benieuwd naar nóg meer voordelen? En denk je erover om een professionele webshop te laten bouwen in Magento?

Ons advies is om kritisch te zijn met het doorvoeren van grote nieuwe ontwikkelingen . Wanneer er grote veranderingen aan komen, denk op dat moment goed na of dit te combineren is met de overstap naar magento webshop 2. Een simpel betaalproces is erg belangrijk binnen een webshop. Bij de ontwikkeling van Magento 2 is er veel aandacht besteed aan het opzetten van een afrekenproces in 2 stappen. Standaard is Magento 2 geïntegreerd met Google Analytics en AdWords. Naast standaard informatie over bezoekers, verkeersbronnen en paginaweergaven worden ook automatisch je (e-commerce) conversies gemeten.

Producten

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wereldwijd pakketten verzenden, direct met de vereiste douaneformulieren. Scan jouw website met onze gratis zelflerende Malware scanner.

We zochten een partij die onze webshop kon koppelen aan onze SnelStart-administratie. We kende S for Software al en hadden goede ervaringen bij hen. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart.

Magento 2 community is gratis, dit is een open source editie. Shopware heeft ook een gratis open source editie, echter zouden wij wel altijd de professional editie van €2495,- aanraden. Wat betreft hosting is Magento duurder, maar voor Shopware betaal je naast hosting ook nog wat aan Shopware om de professional editie te gebruiken. Magento is dus duurder, maar daar krijg je meer voor terug. Het is dus belangrijk te weten wat je nodig hebt en of Shopware hieraan kan voldoen. Het is net zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen. Het kan overweldigend zijn en is complex in gebruik.

Dutchwebdesign heeft gekozen voor Magento Open Source om de klant beter maatwerk te kunnen leveren. Onze zeer ervaren developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van standaard functionaliteiten tot zeer complexe uitdagingen. Het is dus gratis te downloaden en te gebruiken door iedereen. Daardoor kan je met Magento vandaag nog een webshop beginnen. Het installeren en volledig bouwen van de site kan zelf gedaan worden. Door middel van het grote aanbod aan plug-ins is de webshop volledig naar je persoonlijke wensen in te delen. Houd er wel rekening mee dat het voor een leek wel aardig wat tijd en moeite zal kosten om een volledig functionerende en effectieve webshop te bouwen.

Het kost veel tijd om in te richten en er is daarnaast veel technische kennis nodig om een goede webshop neer te zetten. We hebben de opkomst en ontwikkeling van e-commerce development op de voet gevolgd. We hebben webshops gecreëerd met verschillende webshop software, waarbij het Magento CMS de meest hoogwaardige E-commerce ervaringen oplevert. Maatwerk WordPress websites worden gemiddeld binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. Een overname van een bestaande website kan heel snel gaan, maar is wel afhankelijk van de complexiteit en eventuele nieuwe wensen.

De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af. Het softwarepakket Magento 2 CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een API-koppeling. Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.

Misschien wilt u kijken of processen in uw onderneming beter gestroomlijnd kunnen worden of wilt u de overstap maken naar Magento 2. Sinds 2009 is Ceezoo de partner voor succesvolle e-commerce projecten op basis van Magento. Door onze 100% focus op Magento zijn we meer dan ervaren genoeg om kleine en grotere ambities samen met onze opdrachtgevers waar te maken. De Magento-integratie koppelt relevante data van jouw Magento-webshop automatisch aan Copernica. Zo kun je selecties en e-mailcampagnes inrichten op basis van wat gebruikers in je webwinkel doen. Wil je graag jouw producten vanuit een ander systeem importeren naar Magento? Afhankelijk van de geleverde data kan een ontwikkelaar zo’n 1-2 dagen hiermee bezig zijn.

Het is daarom te complex voor de kleine zelfstandige. Inmiddels maken veel grote spelers gebruik van de software. In Nederland gebruikt een groot deel van de top-100 grootste webshops Magento 2. In anderhalf jaar was de software al meer dan één miljoen keer gedownload. Twee jaar later verscheen Magento Enterprise Edition, een betaalde versie die vooral is bedoeld voor grote ondernemingen. Magento is opgericht door het Amerikaanse bedrijf Varien, oorspronkelijk als opvolger van osCommerce, een platform voor kleine zelfstandigen.

Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren. Op het gebied van extensies wint WooCommerce het van Magento. Er moet wel bij gezegd worden dat Magento “out of the box” meer opties heeft dan WooCommerce. Vaak heb je hier een developer voor nodig, en ook het installeren van extensies voor Magento kan soms ingewikkeld zijn. Om een keuze te kunnen maken tussen WooCommerce en Magento, is het belangrijk om te weten welke van de twee het meest kost. Dit pakket is niet beschikbaar in combinatie met jouw vestigingsland en categorie. Je kan op elk moment upgraden naar een hoger pakket.

  • Nooit meer producten verkopen die al op order staan of niet meer op voorraad zijn?
  • Sommige extensies zijn gratis, andere zijn commercieel.

Dit komt onder andere door de full page cache en omdat de code en database lichter zijn. Hierdoor kun je rekenen op beduidend snellere laadtijden. Wordt Varnish Cache gekoppeld aan Magento 2, dan kun je de laadtijden nog verder reduceren. Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.

Deze gegevens zijn uitermate geschikt voor het opzetten van cross-sell-, upsell- en herhaalaankoopcampagnes. Omdat Shopify een managed-platform is, zijn de mogelijkheden tot gedetailleerd maatwerk iets beperkter dan bij bepaalde concurrenten. Hierbij kun je dus zelf bepalen op welk niveau je de webshop wilt professionaliseren. De mogelijkheden voor het verwerken van prijsinformatie als internationale belasting- en accijnsregels zijn beperkt. Afhankelijk van jouw wensen en requirement, kan een ontwerper 40 tot 80 uur bezig zijn om alle pagina’s van jouw Magento webshop te ontwerpen. Denk hierbij aan het installeren van security patches, updates en andere zaken die jouw webshop verbeteren.