Magento Seo

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Seo

Zeker grotere webshops met een uitgebreid en gevarieerd productassortiment stuiten bij Magento 2 dus op minder beperkingen. Magento is een behoorlijk zwaar systeem. Bij het gebruiken van de oudere versies had dit ook zeker een merkbaar nadelige invloed op de snelheid.

WooCommerce is tegen relatief lage kosten op te zetten. Verder is op het vlak van configuratie en optimalisatie meestal weinig further magento hosting werk nodig om een webshop met dit systeem soepel te laten draaien.

Google Ecommerce Set

We tonen je de belangrijkste. Magento is in tegenstelling tot WooCommerce een stabiel e-commerce-CMS dat geschikt is voor het midden- en grootbedrijf.

Het platform bevat alle nodige webshopfunctionaliteiten en is eenvoudig uit te breiden. Ten opzichte van WooCommerce biedt webshop 2 meer mogelijkheden en opties voor het instellen van zaken als kortingen en producten.

Magento Seo Tips

Die combinatie van lage kosten en gebruiksgemak maakt WooCommerce erg interessant voor kleine webshops die het moeten stellen met een bescheiden price range. magento 2 is niet simpelweg een replace van Magento 1.9 en eerdere versies, maar een compleet nieuw systeem dat grotendeels vanaf de grond opnieuw is opgebouwd. Magento zelf omschrijft het als een ecosysteem. Magento 2 heeft een aantal belangrijke voordelen die in WooCommerce deels ontbreken.