Magento Webshop Huren? Vanaf €99,

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Huren? Vanaf €99,

Je kunt per attribuut instellen of een bezoeker van je webshop hier op kan filteren. Gebruik niet te veel attributen als filtering. Het is belangrijk dat je alleen de attributen instelt als filters die ook écht belangrijk zijn voor de bezoeker. Er zijn maar weinig bezoekers die een spijkerbroek zoeken op basis van de kleur van de stiksels.

Ook kun je attributen verplicht maken om in te vullen voor producten binnen Magento. Zo voorkom je dat er producten getoond worden waar bijvoorbeeld magento webshop geen maat bijstaat of dat producten niet getoond worden in de filtering. Je kunt altijd later nieuwe attributen toevoegen aan een attributenset.

Wordt er bijvoorbeeld veel gezocht op ‘spijkerbroek maat L’ of ‘zwarte spijkerbroek’. Vervolgens bepaal je de opties voor de attributen. Welke kleuren of maten ga je koppelen aan de attributen in Magento?

Als je de lijst met attributen compleet hebt, voeg je ze per producttype samen in een attributenset. Heb je bijvoorbeeld een webshop voor gereedschap dan heb je uiteindelijk verschillende attributensets voor hamers, zagen, kwasten, beitels en schuurmachines. Elke attributenset in Magento heeft een aantal standaard attributen. Dit zijn attributen die voor bijna elk product gelden, zoals een artikelnummer en de prijs. Binnen Magento kun je heel eenvoudig attributen toevoegen aan een attributenset of verwijderen.

Op de productdetailpagina worden de eigenschappen getoond van een spijkerbroek. Je kunt er ook voor kiezen om de attributen te tonen op de productdetailpagina in een lijst met eigenschappen. Zo ziet een bezoeker gelijk wat de eigenschappen van een product zijn. Let er hierbij wel op dat niet elk Magento thema de lijsten met producteigenschappen standaard toont.

Deze opties kun je later gebruiken als filtering binnen je webshop. magento webshop Bijenkorf.nl maakt het bezoekers makkelijk door te filteren op o.a.

Deze device geeft je inzicht in het zoekgedrag van bezoekers in Google. Je ziet gelijk of er veel wordt gezocht in Google op jouw producten in combinatie met een eigenschap, zoals een merk of een kleur.

Ook kun je eenvoudig de attributen van meerdere producten aanpassen . De attributen vormen de basis magento hosting voor de filtering binnen een webshop.