Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

De marketing mogelijkheden van het platform zijn rijk en grenzeloos. Zo biedt Magento krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie, catalogusbeheer en meer. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en eindeloze mogelijkheden voor catalogusbeheer. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor bedrijven die willen groeien in e-commerce. Magento heeft de mogelijkheid om uw webshop in meerdere talen weer te geven. U moet dan wel alle teksten vertalen of laten vertalen door een vertaalbureau.

  • Maar ongeacht voor welke versie je gaat, je webwinkel is in Magento uitbreidbaar en aanpasbaar met allerlei extensies.
  • Bij Suite Seven willen wij namelijk samen met onze klanten online succesvol worden, wij zullen dan ook altijd samen naar de beste verdeling van het budget kijken.

Kom je ergens niet uit of wil je gewoon tips, aarzel niet om een chat te starten met onze Magento hosting experts. WordPress is een van de platformen die iedere website dezelfde admin-URL geeft. Lees ons blog ‘Verander en beveilig je WordPress Login URL’. Door het toepassen van regelmatige updates een blijvend veilige shop. Eenvoudig in beheer en gebruik voor zowel bezoekers als eigenaar of personeel. De kosten van een website zijn onder te verdelen in design, onderhoud, content en eventuele maandelijkse kosten. Daarnaast weet je wanneer je een magento webshop door een professional laat maken, dat de webshop kwalitatief goed ontwikkeld is.

Zo kan uw klant uw webwinkel niet alleen bezoeken via een desktop, maar kunnen ze ook op mobiele apparaten direct uw product aanschaffen. Dankzij de modulaire opbouw is je shop gemakkelijk uit te breiden met functies. De bekende betaalmethode zoals iDEAL en creditcard zijn gemakkelijk te integreren. Ook zijn er diverse mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren en is het mogelijk om een nieuwsbrief te versturen.

Neem Een Kijkje Bij Onze Magento 2 Cases

Het installeren van updates is dan ook een stuk gemakkelijker. Toch is dit geen voordeel ten opzichte van Magento 2. Je bent bij WordPress namelijk genoodzaakt om een plug-in in te zetten voor meertalige websites. In WooCommerce moet je hier een extensie voor inzetten.

De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk. Hierdoor kun je vanaf het begin al groots denken, uiteraard denken wij hier over graag met je mee. Onze developers houden rekening met jouw ambities voor de toekomst. Bij Klik & Steen zien we je namelijk als een partner, samen timmeren we aan de weg naar de toekomst. Magento is een open source platform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een webwinkel te beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Heeft u speciale wensen voor uw website die niet in een standaard pakket vallen? De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies.

Magento heeft ontelbaar veel mogelijkheden en opties om jouw webshop te laten groeien en uitblinken. Magento is webwinkelsoftware en heeft zowel een gratis als een betaalde versie. Magento Open Source is voor iedereen kosteloos te downloaden. Omdat het open source is, ben je vrij om aanpassingen in de code aan te brengen. Bij deze editie kun je gebruikmaken van diverse extensies, zowel gratis als betaald, waarmee je je webwinkel naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Zo Pakt Redkiwi Een Magento 2 Webshop Aan

Magento is van Adobe, een van de grootste software-ontwikkelaars in de wereld. Het grote voordeel van Magento ten opzichte van bijvoorbeeld WooCommerce is dat in Magento standaard al meer functionaliteit aanwezig is. Magento is dus een completer pakket dan de meeste e-Commerce platformen. Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen.

We gaan samen kijken welke oplossing het beste past. Er zijn vele extensies beschikbaar welke wellicht zonder aanpassingen voor jouw vraagstuk in kunnen worden gezet. Is er magento hosting geen passende kant-en-klare oplossing voor jouw project dan kan maatwerk overwogen worden. Ook hierin adviseren wij welke richting het best geschikt is voor jouw project.

Zo krijgt u altijd een Magento-webwinkel die exact is wat u in uw hoofd heeft en kunt u op de juiste manier starten met het online verkopen van producten. Madia magento webshop is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. We bundelen onze expertises en gaan we samen aan de slag met jouw e-commerce platform.

Mocht je ons dus ooit écht zat zijn, dan kun je makkelijk naar een andere partij. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops.

Wij bouwen dus niet alleen mooie, maar zeker ook snelle webshops. Dit doen wij door gebruik van Hyvä, Hyvä is een Magento basis thema dat gericht is op snelheid. Met hoge scores in de Google Pagespeed analyses is dit dé basis voor de toekomst en dus zeker de beste oplossing voor jouw Magento 2 webshop. Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken. Magento is een aantal jaren terug volledig herzien vanaf de tekentafel en draait momenteel op de stabiele versie 2.

Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden. Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen.

In al onze e-commerce trajecten kijken wij kritisch wat het meest geschikte platform voor jouw situatie is. Digitaal bureau met Magento 2 experts om jouw Magento webshop te laten groeien. Jeroen leest en schrijft programmeercodes als tweede moedertaal.