Magento Webshops

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshops

Wij bouwen dus niet alleen mooie, maar zeker ook snelle webshops. Dit doen wij door gebruik van Hyvä, Hyvä is een Magento basis thema dat gericht is op snelheid. Met hoge scores in de Google Pagespeed analyses is dit dé basis voor de toekomst en dus zeker de beste oplossing voor jouw Magento 2 webshop. Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken. Magento is een aantal jaren terug volledig herzien vanaf de tekentafel en draait momenteel op de stabiele versie 2.

Het mooie van dit programma is dat er voor vrijwel ieder budget een webshop gerealiseerd kan worden. Afhankelijk van de eisen aan de webshop en de hoeveelheid maatwerk dat wenselijk is, komen we samen tot een correcte prijs. Met Magento 2 kan jij met één voorraad meerdere store views aanmaken. In de volksmond wordt dit ook vaak multishop genoemd. Een goede case om hier gebruik van te maken is als je bijvoorbeeld een groothandelaar bent.

Magento is van Adobe, een van de grootste software-ontwikkelaars in de wereld. Het grote voordeel van Magento ten opzichte van bijvoorbeeld WooCommerce is dat in Magento standaard al meer functionaliteit aanwezig is. Magento is dus een completer pakket dan de meeste e-Commerce platformen. Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen.

Mocht je ons dus ooit écht zat zijn, dan kun je makkelijk naar een andere partij. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops.

Dit heeft tot gevolg dat er ontzettend veel feedback is op het systeem. De Magento-software kan zo constant up-to-date gehouden en verbeterd worden. Het komt voor dat bedrijven ontevreden zijn over de technisch partij waarmee zij samenwerken voor het ontwikkelen aan hun magento webshop. Het kan dan interessant zijn om een overstap te maken naar een nieuwe technische partij voor verdere doorontwikkeling. Tijdens ontwikkeling zijn er vaak wekelijks, soms zelfs dagelijks, contactmomenten tussen opdrachtgever en de technische partij. Het is daarom van groot belang om een goede relatie op te bouwen met de specialist waar u mee in zee gaat. Belangrijk om rekening mee te houden is dat na het opzetten van een Magento webshop de samenwerking niet stopt.

Dit is een team bestaande uit alle betrokken specialisten, van developers en marketeers tot aan UX consultants en digital strategists. Magento beschikt over een open source oplossing ‘Magento 2 open source’ magento hosting en wordt continu doorontwikkeld binnen de Magento Community. Daarnaast is er een licentie gedreven pakket ‘magento Commerce’ die in de basis een uitgebreider functionaliteitenpakket aanbiedt.

  • Younify’s team bestaat uit internationale professionals op het gebied van e-commerce.
  • Dan is de Aheadworks Affiliate Marketing extensie een uitstekende oplossing.
  • En dat is niet voor niets; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het moment dat u op zoek bent naar een professional die uw website kan bouwen, heeft u natuurlijk een plan voor de onderneming. In het plan zijn uw doelstellingen beschreven, komt u tot een budget en heeft u de hoofdlijnen van de website en de online marketing doelen voor u zelf bepaald. Hierdoor nemen je verkopen automatisch toe, doordat klanten vaker nieuwe producten aanschaffen via je webshop. Hierdoor is je webshop sneller en scoor je hoger, doordat de Google bot altijd een gecachete pagina laadt. Trustpilot is een onafhankelijk en zeer gebruiksvriendelijk reviewplatform en één van de bekendste in Nederland.

Customer Support Extensies Voor Magento 1 & 2

Bekijk ons portfolio voor al onze maatwerk webshops. Magento webshop ontwikkeling zien we bij RB-Media als een prima eerste stap online.

Gebruik deze als een richtlijn, maar vraag ons vooral om gedegen advies alvorens je keuze te maken. Wij willen je graag adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent het opzetten van een Magento webshop. Denk ook aan online marketing die er voor zorgt dat jou webshop groeit. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen om alle mogelijkheden te bekijken. Mik je echter op groei en een op termijn in omvang toenemende webshop? Dan biedt Magento 2 gewoon veel meer mogelijkheden. Het is een e-commerceplatform dat gemaakt is om mee te groeien met jouw webshop.

In dit artikel focussen we ons op de open source versie van Magento. Staar je overigens niet blind op het feit dat WooCommerce gratis is. Wil je een exclusievere webshop hebben om bijvoorbeeld tickets te verkopen?

Heb Je Vragen Of Wil Je Meer Weten?

Magento is eenContent Management System, maar doet in feite heel veel meer. Het is een website, catalogus, voorraadsysteem, klantenbeheersysteem én kassa in één. Magento kent standaard vele methoden om de snelheid te optimaliseren. Naast deze methoden passen we extra cachingsystemen toe, analyseren & optimaliseren we langzame codes en zorgen we ervoor dat dehostingoptimaal is. We hebben veel ervaring met winkels die de stap naar online maken. Om succesvol online te verkopen zijn naast een goed product en een goede service een aantal zaken van belang zoalsvertrouwen wekken, snelheid en vindbaarheid. Bij Abbatis is de oplevering bijna altijd vóór de deadline.

Let er hierbij wel op dat niet elk Magento thema de lijsten met producteigenschappen standaard toont. Als we kijken naar de herenschoenen dan zijn de kenmerken, maat, kleur of merk verschillende attributen. Heb je een webshop voor herenkleding en verkoop je zowel schoenen als spijkerbroeken? Dan hebben de herenschoenen en de spijkerbroeken logischerwijs verschillende attributensets. … Een betrouwbare partner waarmee ik van plan ben meerdere Magento projecten te doen. Onze ervaring, korte lijnen, focus op kwaliteit en het efficient kunnen toepassen en overbrengen van onze kennis geven ons onze slagkracht. Bold bestaat uit een compact, multidisciplinair team van Magento-specialisten.

Heb jij veel pagina’s binnen je Magento-shop die je graag correct en met de juiste ‘tone of voice’ wil laten vertalen, dan helpen wij je graag verder! Wist je dat onze professionele vertalers ook op het gebied van SEO exact weten hoe ze jouw pagina’s in het buitenland vindbaar kunnen magento maken. Magento is één van de belangrijkste spelers binnen de e-commerce markt. Het marktaandeel is in de afgelopen jaren toegenomen en wordt steeds vaker door grote professionele organisaties gebruikt. Ten opzichte van de eerste versie, is Magento 2 een geheel nieuw platform.

Magento heeft een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar. En met een keur aan functies voor filters, voorraadbeheer en commerciële acties heeft het pakket alles wat je nodig hebt voor een geweldige online shopervaring. Bespaar veel tijd op één van de meest tijdrovende processen van je bedrijf, namelijk het verzenden van je bestellingen. Vroeger moest je nog handmatig adressen overnemen, nu kan je met één klik al je Magento bestellingen importeren en verwerken in je webshop. Wij werken uitsluitend met een maatwerk template omdat we dan volledige controle over de kwaliteit hebben en zo een unieke online shopping ervaring kunnen neerzetten. magento Software wordt internationaal gebruikt door tientallen duizenden webshops en groeit nog steeds dagelijks.

De marketing mogelijkheden van het platform zijn rijk en grenzeloos. Zo biedt Magento krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie, catalogusbeheer en meer. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en eindeloze mogelijkheden voor catalogusbeheer. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor bedrijven die willen groeien in e-commerce. Magento heeft de mogelijkheid om uw webshop in meerdere talen weer te geven. U moet dan wel alle teksten vertalen of laten vertalen door een vertaalbureau.

Als je over wilt stappen naar Magento 2, dan is het van belang om een goede voorbereiding te doen. Van Magento 1 naar Magento 2 verhuizen is iets waar Creative CT veel ervaring mee heeft. Net als bij de eerste versie van het webwinkel platform, heeft Magento 2 zowel een gratis versie als een betaalde versie . Zo heb je toegang tot de features van een Magento B2B webshop, zoals personalisatie, content staging, business intelligence en meer.