Nederlandse Magento Community

      Reacties uitgeschakeld voor Nederlandse Magento Community

Het installeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag. De foundation heb je binnen een middag wel staan, maar dan begint het pas. Je moet veel verschillende dingen instellen en diverse tweaks toepassen. Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt. Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Stap In De Nieuwe Realiteit Van Krachtige Webshops

Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden. Via Google kun je various bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.

Je moet namelijk al rekening houden met mogelijke aanpassingen / uitbreidingen van je webwinkel. Kies je template niet uit op kleur.

Wel is er een groot forum waar duizenden gebruikers elkaar vragen kunnen stellen en elkaar ook veelal helpen. Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie magento hosting webwinkel op maat wil laten maken dan ben je al gauw een grote investering verder.

Als je internet begint met online verkopen kan je daarom beter kiezen voor een licentie aanbieder. magento webshop We hebben een speciale pagina met meer informatie voor mensen die een webshop willen laten maken.

Magento 1 & 2 zijn free of charge te downloaden echter komen er veel meer kosten bij kijken. Als je niet oppast ben je al snel meer dan € 1.500 per jaar kwijt voor de Open Source variant. Deze kosten zitten hem dan in Plugins / Hosting & Uitbreidingen.

Een Gemiddelde Omzetgroei Van 45% Bij Onze Magento 2 Webshops

Mocht je zelf de installatie van Magento gaan doen dan hier wat handige ideas: Nadat je Magento geïnstalleerd hebt moet je nog een template installeren. Of je moet de standaard templates willen gebruiken maar die raad ik je af. Je kan het beste een professionele template kopen via webshop ThemeForest of TemplateMaster.

Dit kost zo rond de € one hundred,-. Zelf koop ik mijn templates ook bij ThemeForest of TemplateMaster. Ik weet dan zeker dat er goede documentatie bij zit, niet goed geld terug garantie heb en een helpdesk kan contacteren om mij eventueel te helpen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een Magento Template? Het kiezen van de juiste template is erg moeilijk.