Onze Collectie Rolgordijnen Op Maat Gemaakt & Snel Geleverd

      Reacties uitgeschakeld voor Onze Collectie Rolgordijnen Op Maat Gemaakt & Snel Geleverd

Je koopt op maat je duorolgordijn online en het wordt direct vanaf de fabriek geleverd. Met 5 jaar garantie en de beste service en altijd gratis en snel op afspraak thuis geleverd. Met een rolgordijn op maat bepaal je zelf hoeveel licht je toelaat in een kamer. Door middel van een oprolsysteem Winkel kopen jaloezieën en het koord aan de zijkant is een rolgordijn makkelijk op te rollen tot de voor jou gewenste hoogte. Je hebt dus letterlijk zelf de touwtjes in handen. Je kunt hem helemaal omhoog rollen voor volledige lichtinval of een stuk naar beneden om juist wat minder licht toe te laten.

rolgordijnen

VidaXL Rolgordijn voor buiten 80×250 cm antraciet Ben je op zoek naar een rolgordijn voor je balkon, tuin of terras? VidaXL Rolgordijn voor buiten 140×250 cm antraciet Ben je op zoek naar een rolgordijn voor je balkon, tuin of terras? Rolgordijn bamboe jalouzie, basic rolgordijn van dunne gepelde fijne Bestel buiten rolgordijnen bamboe handgemaakt met natuurlijke materialen, ontworpen om sfeer en … We nemen u graag mee in onze nieuwe generatie binnenzonweringsdoeken onder de naam REVOLUTION®. Deze unieke productlijn bestaat voor 100% uit plantaardige grondstoffen én ontwikkelingen we binnen een duurzaam productieproces.

Type Raam

Ontdek hieronder onze elektrische rolgordijn stoffen en selecteer het rolgordijn dat het beste bij jouw interieur en woning past. De worden op maat gemaakt volgens de door jou doorgegeven afmetingen. Luxaflex heeft het klassieke, uiterst functionele rolgordijn een complete make-over gegeven. Luxaflex Rolgordijnen van topkwaliteit – geschikt voor elke kamer of situatie.

Dankzij onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe producten, alle tips voor jouw project en leuke events. Ons volledige assortiment Label 65 en Luxaflex Gordijn worden op maat gemaakt.

De verduisterende stoffen van ilumio zijn beschikbaar in alle kleuren. Dit omdat het verduisterende materiaal aan de achterkant zit!

Serre Serre duo Online duo rolgordijnen bestellen zijn ideaal om snel en eenvoudig handbediend of elektrisch de zon- en lichtinval in je serre te regelen. Verduisterende duo rolgordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer maar ook in andere vertrekken waar je het licht wil filteren en verduisteren.

  • De breedte van het valgordijn is standaard voorzien van een ronde aluminium buis van 32 millimeter.
  • Dan vind je bij ons een strakke RAL 7021 cassette met een strakke verzwarende rand.
  • Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam.

Alle zijn vervaardigd van kwalitatief hoogstaande stoffen met een hoge kleur echtheid. Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod kleuren, maatvoeringen en stoffen. Wil je meer lichtinval hebben en contact met de buitenwereld?