Rolgordijnen Op Maat Kopen? Bereken Je Prijs

      Reacties uitgeschakeld voor Rolgordijnen Op Maat Kopen? Bereken Je Prijs

Hierdoor kunt u de gordijnen op een eenvoudige manier monteren. Wij hebben een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope gordijnen. Bekijk onze aanbiedingen en alle beschikbare modellen.

Door het gordijn naar beneden te bewegen gaat de buis ronddraaien, en rolt het doek af. Het zelfde geldt andersom als je het rolgordijn omhoog beweegt. Onze zonwerende Buiten rolgordijnen laten bezorgen op maat worden altijd op jouw wensen afgestemd, welke kleur of stijl je ook zoekt. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Elektrisch Elektrische duo rolgordijnen op maat zorgen voor extra comfort en bedieningsgemak. Met afstandsbediening, via je smartphone of bediening via je home assistant.

  • Selecteer bij de stof selectie op onze productpagina dan een “transparante stof”.
  • Vanuit de luie stoel of zelfs onderweg via de smartphone of tablet.
  • Zonder cassette of met een ronde of rechthoekige cassette in je gewenste kleur.
  • Vind je privacy belangrijk en mag er best een klein beetje licht de kamer binnenkomen, dan zijn ‘gewone’ rolgordijnstoffen voldoende.
  • De kwalitatief hoogwaardige aluminium-cassettes zijn verkrijgbaar in rond of vierkant model.

Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof. Met ons duo rolgordijn op maat creëer je snel je eigen sfeer in huis. Met een kleine beweging van de ketting of een optionele afstandsbediening kun je namelijk de lichtinval en sfeer in huis in een handomdraai aanpassen. Van licht tot helemaal donker, en van inkijk tot veel privacy. Deze veelzijdigheid en de juiste pasvorm van de duo op maat zorgt ervoor dat ze erg populair zijn.

Best Verkochte Producten

Sommige duo Koop duo rolgordijnen in winkel zijn zeer geschikt voor de woonkamer. Ze hebben daar minder te lijden dan bijvoorbeeld in de keuken. Daar heb je weer een stof nodig die wat meer tegen een stootje kan en waarbij je kleine vlekjes kunt verwijderen zoals onze XL serie. Voor de slaapkamer kies je het best verduisterende banen.

koop Rolgordijn online worden veel toegepast in de woonkamer of slaapkamer, maar heb je er wel eens aan gedacht om een rolgordijn op te hangen in de kinderkamer? Ook daarvoor hebben we rolgordijnen met toffe kleuren.

rolgordijnen

Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Ons atelier is gevestigd in Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak. U kunt hier ook uw bestelling plaatsen en afhalen. Met meer dan 600 verschillende kleuren doeken, is onze collectie niet voor niets de populairste zonwering. Van transparant tot verduisterend en van uni tot gedessineerd, we maken voor ieder interieur een rolgordijn op maat. Half-verduisterende of licht doorlatende stoffen, bijvoorbeeld voor huiskamer rolgordijnen.

Daarom Kies Je Voor Het Beste Rolgordijnen Daarom Kies Je Voor Ambiance

Voor elektrische rolgordijnen zijn er verschillende opties, namelijk de pull motor, oplaadbare accumotor en motor met vaste bekabeling. Alle mogelijkheden worden uitgebreid toegelicht op de pagina elektrische rolgordijnen. Laat het duo rolgordijn op maat perfect passen bij je inrichting. Dan vind je bij ons een strakke RAL 7021 cassette met een strakke verzwarende rand. Heb je meer een vintage inrichting, dan is een ronde cassette misschien een betere combinatie. Bij ons bepaal jij zelf hoe het gordijn eruit komt te zien. Met keuze uit maar liefst 24 cassette combinaties en 36 rand combinaties zijn we uniek in Europa.

Ook populair is de oplaadbare pull-motor; met één keer trekken rolt het rolgordijn automatisch op of af. breder dan 300 cm vallen buiten de garantie. Alle bestelling worden gemaakt en verstuurd alleen door het corana virus kan het langer duren dan normaal.

In onze meetinstructies staat alles stap voor stap beschreven. Twijfel je over je keuze of wil je hulp bij het inmeten? Maak gebruik van onze gratis meethulp op afstand via whatsapp, de chat of mail. Daarnaast bestel je jouw INHUIS bamboe vouwgordijnen kopen zonder risico met onze meetverzekering. Je betaald enkel de verzendkosten en het verschil wanneer het product groter moet worden. In onze montage instructies leggen wij alles stap voor stap aan je uit, zodat je jouw rolgordijnen eenvoudig zelf kunt monteren.