Subsidie Aanvragen Voor Economisch En Duurzaam Herstel Van Je Bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Subsidie Aanvragen Voor Economisch En Duurzaam Herstel Van Je Bedrijf

Naast nieuws en achtergronden over de financiële wereld biedt BeursGorilla alle informatie die voor beleggers belangrijk is. U vindt hier alle koersen van Nederlandse en de belangrijkste internationale indices. Maar ook voor nieuws over beursgenoteerde ondernemingen, koopadviezen, een uitgebreide agenda met items als dividenduitkeringen is BeursGorilla dé aangewezen site. Naast de algemene nieuwsbrief wordt er door het bedrijvencontact van de gemeente ook een speciale nieuwsbrief uitgegeven met al het economisch nieuws uit en over Cranendonck.

Hoge gas- en stroomprijzen stellen de glastuinbouwondernemers stevig op de proef. Minder subsidies door de hoge prijzen frustreren ook de verduurzaming in de sector. Voorlopig ziet het ernaar uit dat de spanningen rondom Oekraïne diplomatiek opgelost worden. Maar Washington en Brussel hebben sterke economische digitaal communiceren nieuws stokken achter de deur om bij escalatie mee te slaan. De Duits-Nederlandse Handelskamer heeft designbureau MMID, online-supermarkt Picnic en IT- en energiedienstverlener Venios genomineerd voor de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2018. De Duitse economie krimpt dit jaar minder hard dan verwacht.

Het Laatste Internationaal Economisch Nieuws

Nadat de werkloosheid in de loop van 2020 snel steeg naar 4,6% van de beroepsbevolking, komt het gemiddelde in 2021 op 3,3%. Vanaf volgend jaar loopt de werkloosheid economische nieuws iets op, maar blijft laag (3,4% in 2022 en 3,5% in 2023). Gemiddeld komt de contractloongroei bij bedrijven in 2021 naar verwachting uit op 2,0%.

Zo blijft u op de hoogte van alle actuele economische ontwikkelingen waarover wij publiceren. algemeen economisch nieuws De inflatie in Duitsland lijkt afgelopen december op een piekniveau te zijn beland.

Lees Ook

In Limburg was de economie in het derde kwartaal weer volledig hersteld van de coronacrisis. In Noord- en Midden-Limburg was de groei sterker dan in het zuiden van provincie. De ministerie nieuws Amerikaanse producent van elektrische auto’s Canoo gaat definitief geen auto’s bouwen bij VDL Nedcar in Born. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.