WordPress Hosting Nederland 🥇 WordPress Website Maken

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Hosting Nederland 🥇 WordPress Website Maken

Verder heb ik alle teksten aangepast en linksonder op publiceren geklikt. Daarna is het tijd voor de stap ‘Verwijder alle pagina’s en elementen die je niet wilt hebben en pas de rest website maken naar wens aan.’. Ik ga dan naar pagina’s en verwijder elke pagina, behalve Over, Contact en de nieuwe Home.

Het Maken Van Een Homepage In WordPress

Dus je voegt wat ruimte tussen de tekst en de border toe door wat padding toe te voegen. Dit concept mag je vergeten, maar het kan handig zijn als je ooit aanpassingen wilt maken aan het design. Als dit niet de eerste keer is dat je op 000.nl bent dan weet je dat mijn web site vrij minimalistisch is. Dus dat voer ik hier ook maar door.

Zonder margin zou de tekst tegen de afbeelding aangeplakt zitten. Je hebt eigenlijk drie laagjes om een stukje content, zoals een afbeelding, heen. Eerst komt padding, daarna de border en daarna margin. Padding en margin zijn beiden witruimte en lijken dus erg veel op elkaar.

Het concept is het makkelijkst te begrijpen als je een knop/button voor je ziet. Een knop/button WordPress hosting heeft een lijntje om de tekst heen. Je wilt niet dat de border direct om de tekst heen zit.

Zonder margins zullen alle contentblokken allemaal enorm nauw op elkaar zitten – en dat ziet er niet woocommerce uit. Zo zie je bijvoorbeeld ook dat er wat ruimte zit tussen de foto en de tekst naam Sara John.

Gratis WordPress Beginners Handleiding