WordPress Versnellen

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Versnellen

Het kan maximaal een uur duren voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt. Deze tijd is nodig om je domeinnaam te registeren, zichtbaar te krijgen en goed te koppelen aan SiteGround. Je krijgt van SiteGround vanzelf een welkomstmail met informatie over je account en een hyperlink dat je een website kunt starten. Deze mail ziet er als volgt uit:

Google Analytics

Hoe weet ik of mijn domeinnaam actief is? Los van bovenstaande mail die je meestal krijgt als alles goed werkt, kun je ook zelf WordPress controleren of jouw domeinnaam actief is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw domeinnaam invoeren in de browser.

Verder heb je ook nog de keuze uit data facilities in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en de Verenigde staten. Bij Period kun je aangeven hoelang je internet hosting wilt afnemen. Dit is mega interessant als het om de 60% korting gaat. De korting bij SiteGround is namelijk alleen geldig tijdens de eerste contractperiode. Daarna wijzigt dit naar €12,99 WordPress hosting voor StartUp, €22,ninety nine voor GrowBig en €34,99 voor GoGeek.

Met three jaar 60% korting bespaar je natuurlijk het meeste geld. Maak voor jezelf de beslissing of je een web site wilt maken voor een lange, korte of onbekende tijd niet en baseer daarop de keuze van de duur. Bij Extra services wordpress webshop zal je “Domain registration” zien staan als je een domeinnaam hebt uitgekozen.

Om op termijn zoveel mogelijk geld te besparen met internet hosting, kun je een lange contractperiode selecteren. Je hebt de optie uit 1, 2 of 3 jaar.

Tot slot zal je nog even akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden en privacy coverage van SiteGround. Je bestelling is nu helemaal in orde. Klik op “Pay now” om de betaling te verrichten, zodat jij zo dadelijk kunt beginnen met een eigen WordPress website maken. Zodra je de betaling hebt verricht krijg je onderstaande pagina te zien. Alles is succesvol gelukt en je bestelling is in behandeling.