Zakelijk Krediet Aanvragen? Ontdek De Voordelen

      Reacties uitgeschakeld voor Zakelijk Krediet Aanvragen? Ontdek De Voordelen

Een aantal aanbieders stelt minimale eisen. Zo zijn er aanbieders die aan ondernemers lenen zonder navraag te doen bij het BKR. Andere verstrekkers kijken weer niet naar de jaarcijfers. Het is mogelijk om een zakelijke lening te krijgen met een BKR-registratie.

Bedrijfslening Of Ondernemeringslening

Er zijn namelijk verstrekkers die niet kijken naar deze BKR-registratie en niet vragen naar de jaarcijfers. In dat geval wordt er wel gevraagd naar de omzet of de cashflow van de onderneming. Bij sommige verstrekkers wordt er een minimale omzet geëist. Wat is een zakelijke lening?

Vraag De Gratis Financieringschecklist Aan!

Lees hier alles over het aflossen van een zakelijke lening → Hoe zit het met het BKR? Hierbij wordt in de meeste gevallen ook gekeken naar de jaarcijfers van de aanvrager. Hoe streng hiernaar gekeken wordt, verschilt per kredietverstrekker.

Bij een variabele rente kan dit bedrag per maand verschillen. Het is bij sommige verstrekkers ook mogelijk om een bedrijfslening vervroegd af te lossen. Hier zijn in de meeste gevallen wel voorwaarden zakelijke lening aan gesteld. Zo kan het zijn dat er slechts een deel van het geleende bedrag boetevrij kan worden afgelost. Door boetevrij aflossen wordt het maandelijks te betalen bedrag verlaagd.

Een bedrijfslening is een bedrag dat door kredietverstrekkers wordt geleend aan ondernemers. Dit geldbedrag kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en dient als bedrijfsfinanciering.