Zelf Een WordPress Website Maken

      Reacties uitgeschakeld voor Zelf Een WordPress Website Maken

Kies dus voor een internet hosting provider die HTTP/2 WordPress hosting ondersteunt. Siteground heeft en doet alle bovenstaande zaken.

Siteground maakt het je wel heel makkelijk om een Let’s Encrypt SSL certificaat te installeren. Dat is met een paar klikken geregeld.

Ik vind goede assist heel erg belangrijk. WordPress Ik kijk altijd eerst hoe je contact kunt opnemen.

Hiermee kun je gratis een SSL certificaat aanvragen. En je hebt geen eigen uniek IP adres meer nodig.

Waarom Je Het Onderhoud Van Je WordPress

  • Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht.
  • Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken.
  • Ik zal je vertellen hoe je dit kunt doen.

WordPress websites worden regelmatig aangevallen door hackers. Daarom is het goed om een web site hosting supplier te kiezen die aandacht besteedt aan de beveiliging van je website. het bieden van de mogelijkheid om je WordPress en plugins automatisch te updaten

Kies dus een hosting supplier die dit ondersteunt. Sinds enige tijd ondersteunen sommige hosting providers HTTP/2. Een opvolger van het HTTP-protocol die je website wordpress website aanzienlijk sneller maakt omdat recordsdata tegelijkertijd in plaats van na elkaar geladen worden..

snel beveiligingslekken te dichten op de server technologie toe te passen die voorkomt dat een gehackte website andere websites op dezelfde server besmet Ook hiervoor geldt: Siteground heeft en doet alle bovenstaande zaken. Een SSL certificaat is tegenwoordig een must . Browsers zeggen dat je web site niet veilig is als je dat niet hebt.

Een WordPress Thema Kiezen En Aanschaffen

En zoekmachines als Google geven voorrang aan beveiligde websites. Dat wil zeggen, web sites die gebruik maken van een SSL certificaat. Nou was dat tot voorheen soms ingewikkeld om te regelen. Voor het certificaat en het vaste eigen IP adres dat je er voor nodig had. Nu heb je het open supply project Let’s Encrypt.