Zwembad afdekzeil kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Zwembad afdekzeil kopen

Een afdekzeil aanschaffen

Heeft u wel eens nagedacht over alle accessoires die u voor een zwembad aan dient te schaffen? We hebben het hierbij onder andere over de verlichting, over een schoonmaak set en over tegels rondom het zwembad. Eigenlijk horen dergelijke objecten niet als accessoires benoemd te worden, aangezien deze daadwerkelijk onderdeel van het zwembad uitmaken. Als we naar de verlichting en tegels kijken, zien we zelfs dat deze objecten voor een groot deel de uitstraling van het zwembad bepalen.


Maar, de schoonmaak set is weer een ander verhaal. Voor elk zwembad is het wenselijk dat deze goed schoon gehouden wordt. Een schoon zwembad zwemt niet alleen prettiger, maar heeft ook nog eens een langere levensduur. Dat is ook iets wat u wilt, niet waar? Helaas hebben we in Nederland wel eens te maken met omstandigheden die negatief voor een zwembad zijn. We hebben het hierbij bijvoorbeeld over neerslag of alle bladeren die uit de bomen vallen. Ja, we hebben het hierbij inderdaad met name over de koudere wintermaanden.

In deze wintermaanden is het ontzettend belangrijk om uw zwembad goed te beschermen. Dat is nu mogelijk! Hoe? Door een winterzeil aan te schaffen. Een winterzeil is een strak doek welke over het zwembad heen geplaatst kan worden. Doordat het water en het doek min of meer tegen elkaar aan komen, kan het vuil zich niet aan het water hechten. Sterker nog: doordat het winterzeil perfect op de randen van het zwembad aansluit, heeft het vuil geen toegang tot het water. Dankzij een winterzeil is het dus mogelijk om het water perfect schoon te houden.

  1. Winterzeil
  2. Regelmatig Schoonmaken
  3. Zwembad stofzuiger

Winterzeil op maat

Wel is het wenselijk dat u een winterzeil op maat aanschaft. Een dergelijk winterzeil sluit namelijk tot in perfectie op de randen aan, waardoor het beste resultaat behaald kan worden. U kunt bij ons een winterzeil op maat aanschaffen. Daarvoor moet u wel de afmetingen en de vorm van het zwembad doorgeven. Met name de afmetingen zijn belangrijk, aangezien we het winterzeil op de millimeter nauwkeurig gaan laten maken. Dit alles met maar één doel: uw zwembad de optimale bescherming bieden.

Langere zwembad levensduur

Een winterzeil heeft een lange levensduur. Het doek wordt namelijk van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal vervaardigd. Dat is echter niet het enige met een lange levensduur. Nee, met behulp van een winterzeil kunt u ook de levensduur van uw zwembad verlengen. Doordat het water optimaal beschermd wordt, kan zich hier geen vuil aan hechten. Het vuil kan dus ook geen invloed op de rest van het zwembad, bijvoorbeeld de randen, uitoefenen.

Winterzeil vast zetten

Bij het vastzetten is het wel belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd. Bij aanschaf van een winterzeil krijgt u hier dan ook de juiste benodigdheden voor geleverd. Heeft u tegels rondom het zwembad liggen? Dan krijgt u speciale bouten meegeleverd. Heeft u gras rondom het zwembad liggen? Dan krijgt u speciale graspinnen. Aan deze objecten kunt u het winterzeil perfect vast zetten, zodat ook een stevige storm geen invloed op het zwembad kan hebben.

Lees meer op https://www.zwembad.eu/afdekking