Magento Seo

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Seo

Vergelijk Nederlandse Hosting Providers Voor Uw Magento Webshop

Veilig betalen Goedgekeurd door De Nederlandsche Bank Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken.

De cookies worden geïnstalleerd op je laptop. Hiermee verzamelt Buckaroo persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze web site en die van derden. Deze gegevens delen wij met externe platformen.

Buckaroo is al meer dan 10 jaar specialist in het verwerken van betalingen van Magento webshops. We hebben dan ook een uitgebreid netwerk aan specialisten in huis en om ons heen verzameld. Op dit second magento hosting horen we vanuit de markt de onderstaande redenen om te kiezen voor onze Magento 2 betaalplugin: Een nieuwe interface die een fijnere gebruikservaring geeft

Magento Connector

Buckaroo doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze web site. Geef je ons hiervoor toestemming?

Onze ontwikkelpartner heeft een speciale Magento 2.zero plugin ontwikkeld. Er is een Magento 2 plugin beschikbaar voor zowel de Magento Commerce als de Open Source Edition. In 2016 heeft de Buckaroo fee plugin de Meet Magento-award gewonnen in de categorie Magento 2 extensies. Waarom kies je voor de Buckaroo Payment Plugin voor Magento 2?

Mogelijkheid tot een two-step-checkout Gratis plugin updates, onderhoud en assist Combinatie met credit score management voor betaalherinneringen Buckaroo heeft een groot netwerk aan Magento specialisten.

Overig Een passende betaaloplossing voor iedere branche magento Cases Doe inspiratie op voor jouw betaalstrategie

Support Support informatie en veelgestelde vragen Contact Voor help en vragen Nieuws en weblog webshop freelance Blijf op de hoogte van het laatste nieuws