Magento Commerce Platform

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce Platform

We zetten de grootste voordelen op deze pagina graag voor je op een rij. Magento is het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa en in veel opzichten de beste keuze voor een webshop. Het platform biedt krachtige tools die online bedrijven grote flexibiliteit geven bij het beheren van hun webshop. Er zijn enorm veel redenen waarom je de overstap naar Magento 2 zou moeten maken. In hoofdlijnen komt het erop neer dat het Magento 2 platform volledig herschreven is en dus beter uitgedacht en schaalbaarder is. Onze Magento hosting partner Byte heeft al eens eerder 10 redenen afgegeven, lees daarom hun blog.

Wij richten e-commerce shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt.

Naast het koppelen van de webshop met betaalmethodes zoals iDeal en Credit Cards, kan Magento ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk hierbij aan het koppelen met PostNL of een fulfilment bedrijf. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento?

Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met dit platform en hebben certified Magento Commerce developers in huis. Hierdoor kunnen wij vrijwel al jouw wensen realiseren met betrekking. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf een Magento template te kiezen.

Er zijn diverse versies van Magento, zowel zonder licentie als licentiedragend; zelf gehost of in de cloud. Naast het gebruikersgemak en de kosten, wil je natuurlijk ook weten hoe makkelijk het is om bepaalde extensies aan je webshop toe te voegen. Zowel voor WooCommerce als voor Magento zijn duizenden extensies en thema’s beschikbaar. Het starten van een webshop met WooCommerce is een stuk laagdrempeliger dan Magento. Met WooCommerce kun je in principe vrij eenvoudig een webshop starten zonder dat dit direct veel hoeft te kosten. Er zijn veel gratis WooCommerce-plugins en -themes. Als je webshop groeit, dan worden betaalde extensies en themes interessant.

Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden. Een simpele extensie ontwikkelen kan al snel 1-2 dagen in beslag nemen. Het Magento CMS is gemaakt voor een webwinkel, niet zomaar een eenvoudige website.

Een Magento 2 webshop programmeren is intensief en tijdrovend. Je bent afhankelijk van meerdere aanspreekpunten en/of tussenpartijen. Wil je een Magento 2 webshop laten maken, dan is de webshop bouwer op zijn beurt weer afhankelijk van Magento community’s bij vragen. Een levertijd van 5 maanden of langer is daardoor niet ongebruikelijk. Daar komt nog bij dat een Magento shop zwaar is om te hosten, waardoor ook deze kosten hoog uitvallen. Optimaliseer je e-commerce platform met de nieuwste Magento 2 integraties. Wij helpen je graag bij de migratie van jouw Magento 1 platform naar Magento 2.

De gecertificeerde Magento developers van Klik & Steen zorgen altijd voor een passend resultaat. Het CMS is erg sterk, dus wil je een webshop voor tien of tien miljoen producten? De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk.

Met ruim 20 jaar ervaring als e-commerce agency, brengen we graag de optimalisatiekansen voor je aan het licht. Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren. Voor een snelle en vooral gebruiksvriendelijke website maken wij voor onze klanten vaak gebruik van extensies. Om de verwachting van een snelle webshop waar te maken, implementeren we vaak Sooqr. Dit is een on-site search implementatie waardoor gebruikers van je webshop direct het resultaat krijgen waar ze naar op zoek waren.

Deze handige functie zorgt ervoor dat pagina’s van een webwinkel sneller laden. De internetpagina wordt klaargezet in het werkgeheugen en hoeft daardoor niet meer te worden opgebouwd. In vergelijking met de vorige versie zorgt Magento 2 dus voor aanzienlijke tijdwinst bij het serveren van een internetpagina. Optioneel kan de cachingtechnologie Varnish ook worden ingezet in combinatie met een Magento-site.

Zo’n proactieve houding zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze klanten beter te bedienen via onze site. V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en WordPress ontwikkeling. Naast de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van deze Content Management Systemen. En heeft u een probleem, bijvoorbeeld een hack of malware dan lossen onze specialisten dat snel en vakkundig op.

Mastering Magento 2

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een Magento webshop grotendeels in eigen hand. Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd.

Wij leveren webshopoplossingen op maat voor B2C en B2B. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie! Een succesvolle webshop begint bij het hebben van een zorgvuldig opgebouwde en goed vindbare site met daarbij een professionele online-marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen gaan bezoekers daadwerkelijk tot een aankoop over.

  • Een gratis SSL-certificaat is niet per se onveilig en werkt prima voor webshops waar bezoekers geen betaal- of persoonsgegevens kunnen achterlaten.
  • In Magento 2 is er een “/pub” (een afkorting van ‘public’) map bijgekomen.
  • Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes.

magento hosting is wereldwijd het meest populaire e-commerce systeem. Veel bedrijven kiezen voor Magento vanwege de flexibiliteit van het platform. Je bepaalt namelijk zelf hoe de webshop eruit ziet en met welke technische platformen en systemen je de shop koppelt.

Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in webshop freelance een razendsnelle webshop te realiseren.