Zakelijke Lening

      Reacties uitgeschakeld voor Zakelijke Lening

Een zakelijke financiering is iets anders dan een persoonlijke lening. Als je zelfstandig ondernemer bent, dan is het vaak lastiger om geld te lenen. Je hebt immers geen vast inkomen omdat je niet in loondienst bent. Dit betekent dat de kredietverstrekker een groter risico loopt voor het tijdig en volledig aflossen van de lening. Zeker een startende ondernemer die nog niet kan bouwen op goede bedrijfsresultaten loopt vaak tegen een afwijzing voor een lening aan. Hiervoor moet meestal een ondernemersplan worden overlegd, waarin je precies uitleg wat voor bedrijf je hebt of wilt gaan starten.

Je Triodos Zakelijk Lenen Zó Geregeld

De beste manier om een bedrijfsfinanciering te krijgen is als iemand garant wil staan die voldoende kredietwaardig is. Als je dit kunt regelen, dan zal het regelen van een zakelijk krediet tegen gunstige voorwaarden vaak een stuk gemakkelijker verlopen. Tegenwoordig is het eenvoudig om snel een zakelijke lening af te sluiten. Dit kan nog sneller door de mogelijkheden te vergelijken through Lenary.nl.

Je kunt vervolgens direct naar de door jou uitgekozen kredietverstrekker gaan omdat een zakelijk krediet aan te vragen. Dit kan in veel gevallen volledig online bedrijfsfinancieringen. Je aanvraag voor een zakelijke lening wordt vervolgens beoordeeld door een deskundige.

Inspiratie Voor Je Onderneming

Alle grote banken die in Nederland actief zijn, verstrekken in principe leningen voor zakelijke doeleinden. Zij hanteren hierbij wel allemaal hun eigen voorwaarden. Daarom is het goed om te vergelijken; hierdoor vind je de lening met de meest gunstige condities. Bekijk van tevoren goed of het financieel verantwoord is om de lening aan te gaan.

Daarnaast moet je aangeven hoeveel geld je wilt lenen en waar je dit voor wilt besteden. De kredietverlener kan vervolgens een afweging maken of hij deze financiering wel of niet aandurft. Natuurlijk kun je het tegelijkertijd bij meerdere banken of kredietverstrekkers proberen. Zo verlies je minder tijd wanneer je een afwijzing krijgt. Het is daarom van belang dat je plannen duidelijk zijn en dat je bedrijf geloofwaardig is.