Magento Webshops

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshops

Wil je weten hoe je de SOAP-uitbreiding plaatst in Magento, bekijk dan onze instructievideo. Op dit YouTube-kanaal vind je ook andere interessante demovideo’s. Onze Magento hosting pakketten ondersteunen standaard Git. Met Git kun je jouw workflow stroomlijnen en het updaten van jouw Magento webshop soepeler laten verlopen. Daardoor kunnen onder andere wijzigingen met meer gemak doorgevoerd worden en waar nodig worden teruggedraaid. Hoe uitgebreider het certificaat, hoe betrouwbaarder je overkomt op bezoekers.

  • Zo voorkom je dat er producten getoond worden waar bijvoorbeeld geen maat bijstaat of dat producten niet getoond worden in de filtering.
  • Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop.
  • Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Kies het juiste webshop systeem en begin direct met jouw online succes. Simpel en snel, gebouwd op een bewezen succesvol platform en voorzien van de best beoordeelde service. Wij zijn niets anders gewend en werken dagelijks aan de meest complexe webshop webshops van Nederland . Technische uitdagingen is waar wij enthousiast van worden en wij ons volledig vastbijten in gave oplossingen. Wij hebben al veel grote en middelgrote webshops geholpen de overstap te maken van Magento 1 naar Magento 2.

Dit is uniek in Nederland omdat de meeste Magento-specialisten enorme uurtarieven rekenen. Voor verschillende agencies werken we samen waarbij wij de gehele ontwikkeling op ons nemen als onderleverancier. Zoals hier naar voren komt, zijn er grote verschillen tussen Magento en WordPress. Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen. Verschillen in systemen betekenen ook dat er verschillen zijn in mogelijkheden voor een website of webshop, waardoor voorkeuren verschillen per bedrijf en klant. Vanuit een zoekwoordenonderzoek wireframen we verschillende typen pagina’s van uw nieuwe webshop. Hierin verwerken we uiteraard allerlei conversie-elementen die het aantal transacties moeten gaan stimuleren.

Laat Je Webshop Bouwen Door Een Magento

Even offline en dan… Online met een splinternieuwe shop, met alle mogelijke functionaliteiten! De opening van uw nieuwe webwinkel is eigenlijk pas het begin. Vanaf het moment dat uw site live staat en voor iedereen beschikbaar is, begint het genereren van omzet.

Dat zit ‘m in het samenspel tussen alle onderdelen, diepgaande technische kennis, een flinke dosis ervaring en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Laat je een Magento-webshop bouwen die voortborduurt op een webshop met een ander webshopsysteem? Dan krijg je te maken met kosten voor datamigratie. Zo’n migratie kan een complexe, gepeperde en tijdrovende klus zijn.

De Magento Marketplacestaat vol met handige extensies voor het populaire platform, dat zonder extensies webshop ook al veel features standaard ingebouwd heeft. Plan gecheckt, design goedgekeurd, offerte akkoord?

Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke track & trace opties. Checkout Bied klanten de beste vervoerders en bezorgopties bij het afrekenen.

Ben je als webshopeigenaar toe aan een nieuwe stap? En wil je gebruikmaken van de nieuwste technieken en mogelijkheden binnen Magento? Als ervaren internetbureau stellen we ons graag op als je sparringpartner. Jeroen, eigenaar van Gerrits e-commerce is zelf natuurlijk ook ondernemer. Daardoor herkent hij jouw uitdagingen en ambities als geen ander.

Wij ontwikkelen Magento 2 zo dat Google binnen korte tijd ook uw webshop indexeert. Echter, of uw producten hoog scoren in de Google ranking hangt van veel factoren af.

Dit maakt het zoals eerder vermeld enorm eenvoudig om met dit pakket een webshop te ontwikkelen. Op technisch gebied schiet de kwaliteit echter vaak tekort.

We delen ook graag onze tips voor de beste Prestashop add-ons,de beste WooCommerce pluginsende beste Shopify apps. Veel extensies en online tools maken namelijk gebruik van een maandelijkse abonnementsfee die na verloop van tijd vele malen duurder is dan de aanschafprijs. Stel daarom altijd een dubbele login in voor je backend. Bij 2FA dien je naast je login gegevens ook een 6 cijferige code in te vullen die wordt gegenereerd door een app. Hierdoor wordt de pagina bij een tweede keer binnen no-time geladen.

Omdat WooCommerce veel lichter is dan Magento 2, is het webshopplatform van WordPress in beginsel ook sneller. Voor beide platforms zijn ook ruim voldoende responsieve thema’s beschikbaar. Dankzij de directe magento hosting koppeling met WordPress, kun je in WooCommerce ook gelijk gebruikmaken van de SEO-tool Yoast. Zo kun je jouw content optimaliseren voor de zoekmachines en wordt je webshop gemakkelijker vindbaar.

Wij ondersteunen jou als opdrachtgever met een nieuwe Magento 2 shop door de verschillende fases. Van ontwerp tot en met oplevering en het onderhoud. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen via de X-com nieuwsbrief. Zie dan ook onze uitleg over hoe je pakketten versturen kan of hoe je een groothandel of leverancier vindt.

Voor hem als systeembeheerder is geen technische uitdaging te gek is en hij helpt je dan ook graag bij jouw helpdeskvragen. Zijn specialisme ligt bij databases, PHP, Perl, Bash en CMS’en. Stichting Webshop Keurmerk, Thuiswinkel en Trusted Shop zijn voorbeelden van bekende keurmerken. Ze kunnen bij het aankoopproces een meerwaarde vormen omdat het klanten vertrouwen geeft. Het biedt eigenaren van een creditcard een veilige en snelle manier om online betalingen te doen zonder creditcard-gegevens aan de webwinkelier door te geven.

Ook kunt u producten eenvoudig delen tussen uw verschillende webshops. Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops.